Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Ragnar360
    ÚJ ELŐZETES!
    forrás: gtagaming.hu

sajna még mindig nincs a gtaplace.hu :( igy keresgéltem és ráakadtam eme fasza kis oldalra!)

Az előzeteshullám folytatódik! A múltheti nagy sikerű előzetesek után, újabb zseniális előzetes érkezett, a francia játékmágnástól, a Jeuxactu magazintól. Az új infók ugyan nem valami lényegesek, ám nem árt ha tisztában vagyunk velük, így elhoztam nektek. Új képeket sajnos nem közölt le a magazin, így azzal nem szolgálhatok, de azért remélem sok jókedvvel olvassátok majd át az új információkat:

A Grand Theft Auto IV fejlesztéséhez 5 év kellett, melynek folyamán nem kevesebb mint 300 ember vett aktívan részt. (by me: AZTAKURVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

A legfrissebb hírek szerint a szél által elfújt újságpapírok ismét visszatérnek a játék mechanizmusába.

A járókelők teljesen normálisok lesznek, semmiben nemfognak különbözni a való világban látható járókelőktől, ők is olvasnak-telefonálnak-cigiznek és így tovább.

A magazin szerint Liberty City van akkora mint a San Andreas.

A testépítés és a birodalomépítés nem lesz már jelen a GTA IV-ben az előző részek mintájára, valamint már nem lesz lehetőségünk pénzt csinálni az üzletek megvételéből.

Ha néhány nagyon komoly bűnt követünk el, a rendőrségen kívül a hadsereggel is számolnunk kell.

Niko minél jobb kapcsolatokat alakít ki, annál könnyebb és egyszerűbb küldetéseket vehet majd föl.

A játékhonlap szerint a játék végigjátszása 60 maximum 70 órát vesz majd igénybe.

Lehet hogy olykor-olykor többször is meg kell kísérelnünk a járművek (autók-motorok) beindítását, mire végre sikerül.

A GTA 4-ben az alábbi bandák már biztosan helyet kapnak: Olasz banda, Puerto Rico-i banda, orosz banda, jamaicaiak, kínai Triadok és a Maffia.

+ 1 új kép az oldalon