Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Chees
    tényleg nem vagy olyan hülye mint gondoltam...
    igazad van, mert tényleg nagyobb gép kell hozzá, mint az irt gépigénye a játéknak. Én csak azt akartam mondani, h. nagyon gyönyörű, életű és rengeteg részletet kell kidolgozni a gépnek azért lassabb a "csucsgépeken" is, nem azért mert rosszul lett optimalizálva. és mint már mondtam sokkal szebb igy AA nélkül meg élethűbb és messze tulmenő a mai játékokon. megint csak a crysis-t tom felhozni ami sztem kisgyerekeknek való, mert már ezek egyre messzebb mennek a valóságtól, realitástol a homállyal, nem hogy közelítenének.
    másik játékkal össze nem hasonlítható fizika van a játékban...nézd csak meg mindennek van sulya...érezni. az ember nem csak forog a tengelye körül hanem arra dől futás közben is stb. a lábát a talajnak megfelelően teszi le, a kerekek füstölése is...csodálatos, nézd csak meg ha kidől egy oszlop. a földön megakadsz benne...vagy ha nyitva az ajtó a másik kocsival leviheted...stb stb. számtalan apró részlet amitől valósághű lesz.
    egy példát tok hozni a saints row 2. akkora egy otromba undorító hányás játék h. hihetetlen mint a rayman 3 vagy a kresbandikút vagy a supermario...kb olyan szinten van. hihetetlen gány az egész!
    GTA ISTEN!!!