54919
-
ronaldo86 #31535 hi...nem lehet vh vilagositani a játékba?..azt akarom h világosabb legyen a kep...meglehet oldani?...és még azt h lehet megjavitani h kevesebb fps van ha esik az eso...elore is kosz a valaszokat :P -
#31534 Valakivel vitatkoztam itt, hogy nem lesz harmincezer alatt a Quad!
Hát íme: http://www.sg.hu/cikkek/65186/arat_csokkentett_az_intel_es_az_amd -
#31533 hát jó lenne, addig nem is játszok amig nem lesznek értékelhetőbb modok, ill. nem moddolhatok. -
#31532 San Andreasba már átkonvertálták a GTA IV autópark negyedét kb, most már eljöhetne az idő hogy a GTA IV-be konvertálnak autókat :)) -
Itsuki #31531 köszönöm -
#31530 ldavid: A FAQ-ban a 60%os mentésnél lévő link is a 37%-osra mutat, majd javítsd ki :) -
#31529 FAQ -
Itsuki #31528 hol lehet megtalálni a ofline mentéseimet? -
#31527 gta3.net pl. -
#31526 Ehhez kapcsolódóan: A dinamikus árnyékokat tudod kikapcsolni ugye, és ez a dinamikus árnyék xboxon nincs is! És a "P" ott alapvető.
Én mostanában sokat játszok párhuzamosan xboxon és pc-n (haver mindig áthozza a boxát :D) És az optimalizáció is szar ám, de az alapvető gondok ott vannak boxon is. Pl: pop-up, pár grafikai bug... És én sokkal teljesebbnek látom a pc-s verziót. Csak hát na... ilyen sajnos. -
#31525 hi gta4 módokat honnan lehet letölteni? -
n3whous3 #31524 nem cseszték el és nem lehet kikapcsolni, csak az éjjeli (avagy kocsik fényszórója által vetett) árnyékokat -
#31523 nos...egyetértek azzal, hogy a GTA4 megoldásai egyedülállóak (eddig), de a lassúsága javarészt a programozói trehányság számlájára írható...rengeteg olyan számolást végez el a processzor, amit esetleg át lehetett volna adni (mondjuk terhelhetné a GPUt nyugodtan, hiszen ahhoz alig nyúl a játék), a fizikát is le lehetne venni szerencsétlen processzorról (hiszen erre van a PhysX)...szó se róla, nagy játék lett, remek megoldásokkal, élettel, miegymással, de a fejlesztői/kiadói trehányságra nincs bocsánat...
Saint's Row 2-höz hasonlítani meg olyan mint a Doom3-mat a Moorhuhn-hoz ....amíg a GTA4 egy komoly játék, addig az SR2 a végtelen baromkodást részesíti előnyben...az SR2 nem vetélytársnak készült soha, csak egy szórakoztató, lövöldözős-autózós TPS hentfesztiválnak, bandázós, bűnözős elemekkel, sok minijátékkal, fekálialocsolással és más agyatlan baromságokkal amivel el tudod cseszni az idődet ;)
Crysissal összehasonlítani meg kábé annyira értelmetlen mint a C&C sorozat bármelyik tagját mondjuk a Diablohoz...más kategória, más világ, más játékstílus, tehát más szempontok alapján fejlesztették, így más szempontok alapján is kell megítélni a produktumot, tehát nem is kell egymáshoz hasonlítgatni
szerintem... -
Chees #31522 tényleg nem vagy olyan hülye mint gondoltam...
igazad van, mert tényleg nagyobb gép kell hozzá, mint az irt gépigénye a játéknak. Én csak azt akartam mondani, h. nagyon gyönyörű, életű és rengeteg részletet kell kidolgozni a gépnek azért lassabb a "csucsgépeken" is, nem azért mert rosszul lett optimalizálva. és mint már mondtam sokkal szebb igy AA nélkül meg élethűbb és messze tulmenő a mai játékokon. megint csak a crysis-t tom felhozni ami sztem kisgyerekeknek való, mert már ezek egyre messzebb mennek a valóságtól, realitástol a homállyal, nem hogy közelítenének.
másik játékkal össze nem hasonlítható fizika van a játékban...nézd csak meg mindennek van sulya...érezni. az ember nem csak forog a tengelye körül hanem arra dől futás közben is stb. a lábát a talajnak megfelelően teszi le, a kerekek füstölése is...csodálatos, nézd csak meg ha kidől egy oszlop. a földön megakadsz benne...vagy ha nyitva az ajtó a másik kocsival leviheted...stb stb. számtalan apró részlet amitől valósághű lesz.
egy példát tok hozni a saints row 2. akkora egy otromba undorító hányás játék h. hihetetlen mint a rayman 3 vagy a kresbandikút vagy a supermario...kb olyan szinten van. hihetetlen gány az egész!
GTA ISTEN!!!
-
RedRiot #31521 " tökéletesen fut rajta gyönyörű grafikával."
A tökéletes és a gyönyörű is meglehetősen relatív fogalmak. :) Az én gépemen is játszható, elmegyeget 28-32fps-el. A gépem egyébként nem szar, de azért nem veszek négymagos procit + 50.000forintos VGA-t hogy 6-8fps-el gyorsabban fusson a gétéanégy. Minden más játék ami fontos nekem nagy felbontásban, nagy részletességgel fut rajta. Egyébként nem vagyok csúnyán eltévedve, mert a gépem pont megfelel az ajánlott konfignak: 2magos CPU, 2GB RAM, 512-es VGA, 18GB free HDD. Azok voltak eltévedve, akik ezt jelölték meg ajánlott konfignak. Az ajánlott konfigon nem éppenhogy kéne mennie egy játéknak.
"de mi lesz ha egy élő várost akarsz csinálni, "
Itt a bibi: egyszer épp a filmszerkesztővel szórakoztam (ami valóban nagyon jól sikerült feautre). Egy jelenetnél épp a kamerát állítgattam, célszemélyt váltogattam. Player, rendőr aki üldöz, gyalogosok a járdán, gyalogos a metróban: hoppá -> jó hogy ekkora gépigénye van, ha számolgatja a metróban fetrengő csövesek mozgását is, miközben én odafent az autópályán 200-al menekülök a rendőrség elől!
Akkor lenne tökéletesen optimalizálva a game, ha csak azt kéne a gépnek kiszámolnia, amit meg kell jelenítenie, és/vagy a játékos bármilyen interakcióba lép vele. Ha a CPU-nak a két utcával távolabbi, és a föld alatti dolgokkal kell foglalkoznia, az nyilván fölösleges munka, és lassítja a játékot.
-
#31520 Hátm az árnyékokat télleg elcseszték nem lehet vhogy kikapcsolni? -
#31519 LOL azt nem is néztem :D:D Élethűbbet fújok painttel, mekkora lol -
acsarkodo #31518 Ez nagyon-nagyon jóóó.
Még ilyet írj :) ekkora faszságot ritkán olvasni bárhol is, de ennek hatására még most se bírom letörölni a vigyort a képemről. Ezentúl ha rossz kedvem van, erre fogok gondolni: „élethű az árnyékok a fények” az árnyékok… és tuti felvidulok. -
#31517 megvan a gépem amit pár napja kérdeztem hogy fut e vele a progi.
megy frankón tényleg:)
csak ezt a qva commandline os dolgot nem engedi... -
#31516 Te figyelj már ide. A blurnak mi köze az AA-hoz?:D -
#31515 ez amúgy sztem is igy van, nem mind1 hogy miket vesz össze egy gépbe az ember -
n3whous3 #31514 mert cryban tovább élnek? igen, távolabb
és kb egy pályán van annyi ember, mint max beállításokon gta-ban 1 perc alatt valamelyik forgalmas helyen. Vagy itt még több. És akkor ugye legenerálni rájuk a dinamikus animációt a bizonyos helyzetekre, konfrontációk, hangokból több megy egyszerre, sokkkal több hang van egy forgalmas helywen, mint cryban. És még sorolhatnánk. -
Chees #31513 Tudni KELL gépet is... -
Chees #31512 RedRiot csúnyád el vagy tévedve...én 120000 (ne jöjjön a válasz, h. anyuciék megvették stb, mert én dolgoztam a léért és abbol vettem) é vettem gépet magamnak mielőtt kijött kb 2 hónappal és tökéletesen fut rajta gyönyörű grafikával. Az anti aliasing pedig azért nincs rajta mert 3x részletesebb igy, ha megnyomod a "p"-t akkor se látszanak a részletek...és sokkal királyabb blour nélklül. Ha a crysis - t nézzük, olyan mint egy mese...a gépnek ugyanazokat a fákat és leveleket kell ugyanolyan irányban mozgatni egymás után nem olyan megterhelő a gépednek. de mi lesz ha egy élő várost akarsz csinálni, annyival összetettebb. tizszer nehezebb kihívás mint egy dzsungel és biztos lehetsz benne h. ezt a játékot nem sok minden fogja lelőni egy ideig...talán a mafia2 lesz ellenfele.
Sztem piszok jól sikerült játék, igy tökéletes ahogy van. A haveromnak 2 éves gépe van 115000 é vette és még most is faszán játszik a játékkal. Tudni gépet is összerakni nem megvenni a saturn ban 2x olyan drágán. -
#31511 Most nem azért mondom, de a karakterek max "egy-két saroknyira élnek", utána nem számol tovább velük a játék, ugyan úgy mint az eddigi GTA-kban, és azok szépen elmentek a régi gépeken. Ettől még nem kéne ilyen szarul futnia. -
#31510 Szevasztok!
Lenne egy kissebb problémám a játékkal. belépek a játékba játszok 10 percet. és aztán megáll a kép és kidob hibával a játék.
vista sp1-em van ha ez fontos.
köszi előre is :) -
n3whous3 #31509 tcp/ip protokollt mi az isten nyiláért szedje ki?
egyszerűen csak lehet, hogy szar épp az sc, nálam is szokott néha órákig baszakodni. -
#31508 GTA IV: Man on a Mission, jó kép -
#31507 áh megőrülök....még mindig nem megy a commandline-os cucc...
pedig aztán nem egy bonyolúlt művelet szval sokmindent nemtudok elcseszni:S -
Neoncsoves #31506 Viccen kívül...
Start menü > Vezérlőpult > Hálózati Kapcsolatok > Helyi kapcsolat > jobb katt > tulajdonságok > TCP/IP protokoll elől pipát ki, és ALKALMAZ! Nem feltétlen helyi kapcsolat, azt kell kinyomni amelyik a neted! és működni fog! nekem megy... -
Neoncsoves #31505 format c: -
#31504 mit tegyek?
-
#31502 nem enged be ez a fos socialclubb-os geci szar -
#31501 nálam megy 30-40 fps-sel és közel sincs csúcs gépem. lol -
RedRiot #31500 "és nem szarul lett optimalizálva hanem annyira részletes, élethű az árnyékok a fények stb stb, és ekkora gépigénye van."
Azért egy jelenlegi csúcsgépen mégsem 30-40fpssel kéne döcögnie. Úgy, hogy a AA vagy AF be sem kapcsolható, hiányzik még az opció is! Bekapcsolna egy 8xAA-t a user, és a paksi atomerőműnek is leolvadna 2-3 blokkja, úgy lenne meg a 10fps bazmeg...
Komolyan, ez olyan, mintha vennék egy új autót, amit egy húszéves Lada is legyorsul. A gyártó erre meg azt mondaná, hogy bocs, a motort egy jelenleg még nem kapható üzemanyaghoz optimalizálták, jelenleg kapható benzinnel az autó nem működik maximális teljesítményen. Aztán egy hónap múlva lenne egy visszahívási akció a típusra. Az motort változatlanul hagynák, ellenben csomagtérvilágítás izzóját egy erősebb fényűre cserélnék, és minden vevő kapna egy ajándék jégkaparót. -
#31499 helo igy nézzen ki csinálj egy parancs ikont a LaunchGTAIV.exe-ből egy parancsikont és nyisd meg oda írd be ezeket "D:\GAMEZ\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" - noprecache-norestrictions -nomemrestrict-novblank -
#31498 hali modokat honnan lehet leszedni segítsetek -
#31497 nekem sem megy valamiért :S nem engedi mediumról áttolni, pedig létrehoztam a txt-t plusz a parancsikonos verziót is próbáltam -
#31496 küld el az msn címedet -
#31495 commandline.txt -t létrehoztzam vagy a nevébe ne irjam be a .txt-t?:D És beírtam a no.....cuccokat:D Pirosnál van már alul meg figyelmeztet de attól engednie kéne:D