Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • DJ Skyline
    nem írom spoilerbe, mert szerintem 1+ hónap elteltével mindenki tudja, hogy a deal vagy a revenge döntésnek mi a következménye, de aki még nem járna ott, az NE olvassa tovább.
    tegnap egy érdekes dolog történt, haveromnál játszom Xboxon, ő a deal-t választotta, kerestem egy mentést ami a legközelebb van a végéhez, mondom nézzük meg mi van a revenge választásakor. nem tudom a rommá cheatelés miatt (játék végig vitele után egy kis móka és kacagás, weapon, helikopter kód), vagy amúgy is előjön, de:
    megtörtént a nagy döntés, revenge, az esküvőkor megtörtént aminek történnie kell, játék befejez, aztán barmolás. egyszer csak jön egy unknown caller hívás, felveszem, egy nő beleszól, hogy mi van megváltozott a számom vagy valami ilyesmi, meg hogy unja magát, találkozzunk egy óra múlva. ok, na de ki is volt ő? Kate! :| mivan? mondom ok, menjünk nézzük meg, elmentem a házhoz ahol anno Katet felvettük, és elmentem Kate-el randizni :O most akkor Kate meghalt vagy nem? :D hogy tudok egy halott nővel randizni? [#idiota ]persze megnéztem, hogy én vagyok most hülye, és rossz töltés van betöltve, de nem. a pénz ua. amikor befejeztem a játékot, Roman száma megvan, Kate száma nincsen. hát nem tudom mi volt ez, de furcsa, és vicces volt. :D