Nandusz#25245
Na ma megvettem a játékot a Campona egy ilyen dolgokkal foglalkozó boltjában 12000Ft-ért.
A gondom csupán annyi, hogy én, mint viszonylag átlagon felüli PC ismeretekkel rendelkezem(mint szoftver, mind hardver tekintetében) miért okoz nekem gondot egy megvásárolt játéknak az élvezete (ha már ugye megvettem).
Kimondottan zaklatott a windows live updetahez való ragaszkodása a játéknak (azért írok rébuszokban, mert egyszerűen nem volt sem energiám, sem kedvem sem, hogy mélységeiben áttekintsek egy ilyetén rejtélyes labirintust). Mondjuk a Windows live megvolt (mint a regisztráció alatt kiderült korábban, tehát használván a réges régi nevemet be tudtam lépni.)
Ellenben iszonyat hosszú időt vett tőlem igénybe (tőlem, akinek ezek nem kéne hogy gondot jelentsenek, mert azért tudom, hogy mit nyomok mi után...)ennek a játéknak az installálása és 'életre keltése' XP SP3 alá. Megizzadtam, azt nem mondom, hogy megérte....Ti.: nekem az éri meg, hogyha MEGVESZEK valamit, akkor az engem szolgáljon ki, nem pedig én őt. Szal iszonyat nagy csalódás jelen pillanatban a GTA IV számomra és mélységeiben gondolkodom azon, hogy holnap simán visszaviszem és visszadobom a pult mögé...