54919
-
#25264 Egy kérdés...
50 játékórához közeledve sem tudtam megfejteni mire jó a bankautomata...
van valami értelme/haszna? oké kiírja a pénz mennyiséget... (esc-et nyomsz is látod) -
Coloradoslim #25263 Szevasztok.
Volna egy gondom,valaki már irta hogy eltüntek az sfx hangok a játékban,nekem is ez a bajom,mióta fölraktam a javitást.Ha valakinek van valami ötlete léci irjon.Köszi -
#25262 -
#25261 akár egyszerre mindkettőhöz is írhatsz -
dark night #25260 DE most mér van ez egy nagyon jó játék és elkúrják a grafikai optimizálást!! ááááá .Próbáljátok kikapcsolni a netet nekem valamenyi fps jelentett a játékban!!Nem akar 22fps felé menni nem tom mér látom hogy menne de mint ha valami lefogná korlátozná!! elndítottam a bechmarkot és betöltéskor 4567 fps-el ment úhh mondom:Dés fullon volt minden!! a gépem gf9600gt 512mb amd 4000+x2 asus m2n 2 giga ram!Haveromnak 256-os gf8800 van és neki közepes grafikán megy 30-fps-el! a procia intel 4500+-os a proci enyit jelentene??? -
#25259 és ki a rákot érdekli hogy ikes ige?Ez nem nyelvtantopic,hanem GTA 4 topik-tudtommal. -
#25258 be akartam szúrni ezt a képet, csak elfelejtettem. direkt hagytam meg a méretet, minőséget
itt már csak csepegett, meg valami jobbat is csinálhattam volna, de Niko pont csinálta ezt a mozgást. meg szerintem feelenges, hogy látszanak hátul a kocsik lámpái -
balint011 #25257 SZIJA mindenki:) nekem oylan gondom lenne, hogy megy a game faszán lazán meg minden király de ha megnyomom a telefonnak a gombját tudjátok felfele nyíl akkor nekem csak kettő dolgot lehet választani:video creator meg a multiplayer jön csak ki semmilyen kódot nemtok beírni:O mit tudok iylenkor tenni ha valaki tudna segíteni akkor itt az xfire-em:balint011 de ha nicnsne és tudna segíteni akkor alap h ide írja le előre is 1000 köszönet:) -
#25256 feltettem a peccset...jobb lett :P
már előtte is jó volt, csak napnyugtakor és napkeltekor lassult be egy kicsit, amúgy 30 felett volt mindig az fps. most meg úgy, hogy szebb is - éppen esett és mocskosul jól néznek ki a tükröződések - tökéletesen fut
éppen egy olyan küldetést csináltam, hogy háztetőkön, sikátorokon át kellett üldözni valakit. eső, villámlás, amitől vadállat árnyékok, a végén egy durva kivégzés, ááááááááá, a GTA IV kérem szépen egy kurva jó játék, sőt, FENOMENÁLIS!
plusz eddig nem volt igazán ködös időjárás, most megjelent. ja meg a folyamata az egésznek. megyek az autópályán, megjelenik egy-két felhő, aztán teljesen beborul, és a felhők mögötti nap gyönyörűen néz ki. aztán jött az említett köd, amit elfújt a szél és jött a vihar. FENOMENÁLIS
plusz a sztori, a küldetések is nagyon tetszenek. az átvezetők (tehát a párbeszédek) a legjobbak, amiket valaha játékban láttam, hallottam. minden tettnek súlya és értelme van. FENOMENÁLIS
valaki írta, hogy nem pislognak. a fenéket nem! akkor kezdtem figyelni, amikor Brucie (akit utálok. egy idióta, hülye majom, plusz Nickyzi Nikot :) azt mondta Nikonak, hogy annyira rideg, hogy nem is pislog :)
ez a kis beszámoló talány nem adja vissza, hogy az előbb lejátszott 20 perc talán minden idők legjobb 20 perce volt, amit számítógépes játékra fordítottam :) mondtam már, hogy FENOMENÁLIS a játék? :D -
Nandusz #25255 *csodálkozom, <ikes ige> -
xido #25254 én nem csodálkozok,tegnap éjjel is 1 órát simán játszottam vele,élvezhetően,futottam,bunyóztam,üldöztek a zsaruk... -
Nandusz #25253 Szóljak modinak, hogy takarítson ki téged a mostani flémkeltésed miatt, vagy írjak a szerkesztőségnek emiatt?
-
#25252 Egyik haverom most hozta át a PS3 gépét, hogy kipróbálja a Wlan lehetőségeket (nemrég vette a gépet) és egy játékot vett meg hozzá az a GTA4 volt.
Hát így a PC-s port után nézve ég és föld. Nem homályos szutyok, nem szaggat, nincsenek grafikai problémák szóval mi ezzel a PC porttal szimplán át lettünk b@szva. Multiplayer módok is simán működtek.
Ha lenne szívem minden új játékért kiadni 14-17 ezer ft-ot biztos vennék egy PS3-at mert nagyon király és sokoldalú kis gép, de sajnos nincs. -
#25251 Úgy értettem, hogy mostmár nem megy le az FPS 5-re 10 perc után, hanem simán tudok játszani 1 órát is 20-25 FPS-el. Ritkán megakad 1mp-re de simán játszható. A régi driverrel szenvedés volt megcsinálni bármelyik küldetést, mert annyira akadozott.
Amúgy meg nem kell csodálkozni, hogy ATI-val jobban megy a játék. XBOX 360-ban is ATI kártya van.
Oprendszerem: Vista Home Premium SP1 -
xido #25250 én is,de egy eredeti játék/film mindig hosszú távú befektetés,sose fogom megbánni,amit megvettem... -
#25249 én viszont első nap vettem meg hogy verjen meg érte az ég XD -
#25248 am nagyon jó hogy megjöttél ide, mostantól csak flame várható a topikban -
xido #25247 pénzt nem kapsz vissza,ha egyáltalán ki nem röhögnek miatta..és miért nem olvastad a fórumot?..megjelenés óta csak anyáznak mindenhol,ha nem vagy fanatikus gta rajongó,akkor előbb töltötted volna le és láttad volna,hogy fut..ha nem első nap vetted meg,ráértél volna még... -
#25246 nyugodtan vidd vissza úgyse fogják vissza adni a pénzed akárhogy vered majd magad -
Nandusz #25245 Na ma megvettem a játékot a Campona egy ilyen dolgokkal foglalkozó boltjában 12000Ft-ért.
A gondom csupán annyi, hogy én, mint viszonylag átlagon felüli PC ismeretekkel rendelkezem(mint szoftver, mind hardver tekintetében) miért okoz nekem gondot egy megvásárolt játéknak az élvezete (ha már ugye megvettem).
Kimondottan zaklatott a windows live updetahez való ragaszkodása a játéknak (azért írok rébuszokban, mert egyszerűen nem volt sem energiám, sem kedvem sem, hogy mélységeiben áttekintsek egy ilyetén rejtélyes labirintust). Mondjuk a Windows live megvolt (mint a regisztráció alatt kiderült korábban, tehát használván a réges régi nevemet be tudtam lépni.)
Ellenben iszonyat hosszú időt vett tőlem igénybe (tőlem, akinek ezek nem kéne hogy gondot jelentsenek, mert azért tudom, hogy mit nyomok mi után...)ennek a játéknak az installálása és 'életre keltése' XP SP3 alá. Megizzadtam, azt nem mondom, hogy megérte....Ti.: nekem az éri meg, hogyha MEGVESZEK valamit, akkor az engem szolgáljon ki, nem pedig én őt. Szal iszonyat nagy csalódás jelen pillanatban a GTA IV számomra és mélységeiben gondolkodom azon, hogy holnap simán visszaviszem és visszadobom a pult mögé... -
Gibor #25244 Erre a linkre én nem alapoznék... Nekem most egy 256os Ati X1600XT-m van és nincs akkora betöltés sehonnan mint a videóban az 512esnél... erről ennyit.... -
RYO21 #25243 5 FPS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
xido #25242 nem kell kilométerekre arrébb bámulni,az utat kell figyelni,hogy el ne üssünk valakit,meg a környéket... -
#25241 bocs,de ez fail :) nekem is van betöltés. ja és 1 link érdekesség képpen ni. persze ha te másra gondolsz akkor nem szóltam... -
Cat 02 #25240 Xp
-
#25239 Ez ultragyenge? :D
Én ezzel próbálkozok:
A64 3800+ , 7600Gs, 1gb ram , és hát szaggat is xDD
-
#25238 K mindegy.Írigy köcsögök vagytok és nem viselitek el ha vkinek jól megy vmi.Sajnos tele van ilyenekkel a világ.Nekem akadásmentesen megy 1024ben full lowon kivétel a járműgyakoriság.És nincs textúrabetöltődési késedelem sem. -
#25237 sztem sem igaz.... -
xido #25236 a tökéletest úgy érti,hogy nincs élvezhetetlen akadás,szaggatás vagy slow motion... -
#25235 Ugye nem haragszol, ha ezt kétkedve fogadom? -
#25234 Rajtam segített a Patch, ugyanis előtte a textúrák 70% -át nem töltötte be, viszont most minden egyeset betölt, szóval a textúrahibákat nagymértékben javítja. Ezenkívűl szeretném megjegyezni, hogy ultra gyenge gépem van, Intel Core 2 Duo 1,8 GHz, Radeon HD 2600 PRO 512 MB, 1 GB DDR2 RAM.
1024 x 768 -as felbontás mellet, minden mediumon, forgalom (37), árnyékolás (2) a többi 0-án. Akadás mentesen fut rajta a játék, mondjuk gyönyörködni nem fogok a grafikában, de legalább végig tudom nyomni a játékot. -
sylas #25233 lehet vmi megoldás a logi chillstreamre hogy adagoljam a gázt-féket?mert nem lehet -
#25232 Én belsőnézetes camerahack-re várok:) -
#25231 ez idegesít engem is... -
#25230 mért nem vesztek egy gamepadot ????????? -
#25229 (ráadásul megint az szív, aki megvette...) -
#25228 nem lehet. Ha nem álla a kezdre akkor vagy megszokod vagy nem játszol. A rockstar nem hagyott ennél a játéknál kiskapukat. Nesze bazdmeg edd a szart..
amúgy szerintem egérrel nézést meg lehet szokni egy idő után... -
#25227 (és amikor jó játékok, jól optimalizált verziói nem fogynak sehogy? azért ez elég adok-kapok játék és ezuttal szerintem a warez volt előbb. legalábbis eddig nem tünt fel a mennyiségi gta4 szintű trágyakupac pc-n... én azt mondom, ilyen portnak nincs értelme, akkor ne portolják. mert ez igy egy átverés.) -
#25226 én most rendeltem be egy T240HD monitort. Azzal sztem már jó az Xbox. Ha igen, akkor januárban beruházok egyre, de nem a GTA miatt, azt PC-n tolom ha már megvettem. -
cs31 #25225 Az úgy nagyon nem áll a kezemre. A régebbi GTA-k ban nem volt ilyen gond. Sehogy nem lehet rajta állítani?
Jobb kézzel jobban megy az autóvezetés, de közben ballal nem megy az egér mozgatás.