Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • BaLeeX
    Alapvetően nem hülyeség amit írsz de a GTA4-nél másról van szó. Nekem a Mercenaries2 is bejött (hasonló style játék, mint ez csak katonai vonalon) pedig annak sokan fikázták a grafikáját.
    Semmi bajom nem lenne a grafikával, sőt még tetszene is HA
    1. Az összes árnyék nem ugrálna és nem nézne ki tök hülyén. (nem lehet teljesen kikapcsolni az árnyékokat??)
    2. Nem jönnének elő texturabugok random időközönként (eltűnik az utca textura, vagy éppen mintha tejben sétálnál stb.)
    3. Futna normális sebességgel.

Igaz többen megmondták, hogy a patch nem fog fps-t javítani, nos hát tényleg nem javított.. Ott vagyok, hogy a második nagy szigetre is átmentem már ott elég gyakran 15-20fps a játék és amíg a 25 körüli még elmenne ez már zavaró tud lenni. Ráadásul ez a patch nem, hogy fps-t nem javított de konkrétan semmit sem. Ugyanolyan grafikai bugos meg lassú maradt a játék mint előtte volt. Azt már nem is mondom, hogy majdnem minden eddigi játék high beállításokkal nagyobb felbontásban, mint ez simán 30-40+fps stabilan.
    A Rockstars bekaphatja.

Még a saját zenéket sem tudom berakni az Independence FM alá mivel hiába másolom be, hiába nyomogatok bármit az Audio menüben csak nem akar szólni.