Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • HUNMemphis
    Nézd.Mondok egy két érvet hogy miért lesz PC-re is.1:A R* nem fog elszalasztani egy olyan lehetőséget hogy PC-re nem írja át vagy nem tudom ehez nem értek.A profithoz viszont értek és szerintem sokan az R*-nál értenek ahoz hogy hogyan lehet több pénzt kisajtolni az emberekből.
    Én nem tudom hogy hányan XBOX-sok és hányan PC-sek hogy aránylik a kettő egymáshoz.
    De azt tudom hogy sok sok dolcsit kapnak majd azért hogyha ilyen olyan platformokra kidobják a játékot.
    Kicsit az árakról.XBOX360=16.000Ft PS=15.000Ft PC=12.000Ft Wii=17.000Ft
    Általában ez az ára egy új játéknak legyen az GTA4 vagy Crisys vagy TDU vagy akár egy stratégiai játék.
    Szóval ha mind a négy platformot nézzük akkor sokan veszik majd itthon PC-re és BOXra is, sőt PS3ra is.
    Kűlföldön már a Wii is mutogatja magát, de arra nem biztos hogy kiadnak egy ilyen komoly és összetett játékot.
    Szóval szerintem sokan így gondolkodnak és én nem is merek arra gondolni hogy PCre nem adják ki.
    Az egy baromság lenne.Hiszen egy átirat nem annyira nagy dolog pár hónap de a bevétel visszatéríti a befektetett munkát.
    Tehát nyugodtan hátradőlhetünk és várhatunk.