Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Dante73
    Most ébredtem, visszaolvastam kicsit. Két dolog vántja a kis lelkem....
    1; Konzolosok, húzzatok már el innen a sunyiba! Elég baja van az embernek, így is. Aki itt játszik, nem AKAR vagy nem tud konzolt venni. Ne reklámozzátok már agyónra!
    2; A cikkben, ugye az van, hogy összezavarta az embereket a sok beállítási lehetőség, meg áttették a videó rögzítés alá. Ez elég komoly baromság.... Ugyanis ez PC. Azaz szeretem magam megmondani, mégis mit részzesítek előnyben, hogyan akarok játszani.

AA Szerintem nem csak a tesztverzióban volt.... Egyszerűen kivették, hogy legalább valahogyan fusson a gém. Erre kellett a plusz két hét, amit csúszott a játék.
    Az pedig érdekes, hogy nem optimalizálják a játékot a patch-al. Ugyanis a hibák kilencven százaléka abból fakad, hogy abszolúte nincsen optimalizálva a játék... Magyarán, várhatjuk a tapaszt, nem is akarnak a szarból várat építeni. Szerintem annyira mélyen van elrontva a portolás, hogy a jelenlegi formájában javíthatatlan a játék.

Egyetlen tisztességes megoldást tudok elképzelni; Hívják vissza a játékot, és bízzák az optimalizációt egy profi csapatra. Mondjuk, azokra a magyar srácokra, akik a warhead-et csinálták. Tavasszal már játszhatnánk....