54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • steve89
    hol van az a cpu control?
  • Bucser
    Kiléptem és megnéztem. 567 megát foglalt le a drága.

Az idegesítő az, hogy az új driverekkel is néha csak úgy lazán elfelejti betölteni a textúrát egy adott helyszínen. Ha arrébbmegyek ott meg minden a helyén van.

Ami még rengeteget segít az a CPUcontrolban beállított 1+2 mag használata.
  • windrider
    Több az épület, nagyobbak = több textúra, több a fény, rengeteg autó (ugye folyamatos dugó manhattenben :D).
    Ezt azért megérzi a memória...
  • FxRRulez
    Amúgy meg a "Windows pasziánsz" is megy fullon akadás nélkül, szóval ez nem tudom miért olyan hihetetlen...
  • Dante73
    Milyen fán terem a micsoda?
    És nem hőzöngök, hőbörgök....;D
  • n3whous3
    Miről beszélsz? Lépj ki a feladatkezelőbe, majd' 900 mega a game. De mondjuk tényleg jobb lenne, ha 1,5 giga lenne és több dolgot tárolna...
  • Skyline
    Fraps nemad valós értéket mivel lefogja a gépet...
  • n3whous3
    Azt se tudod mi fán terem az ilyen, de már hőzöngesz? :D Patch lényegében bármilyen forrást ki tudna cserélni a játék alatt, ők megírják, egy programmal kiszűrik a különbséget az előző verzióhoz képest és felülírja a setup az eredeti programot az újjal. Ennyi. Bármit kicserélhetsz.
  • elite
    2-ik, 3-ik sziget még akadósabb lesz?
    Ki tapasztalt ilyet?
  • Lobsterman
    Ez azért nem teljesen igaz. A GTA3 gépigénye is nevetséges volt, a grafikához képest. Mondjuk a VC már korrekt volt ezen a téren
  • Bucser
    Amint hajlandóak elérni azt hogy a gépem fizikai memóriájábal 1,5 gigát használjon és ne 500-at azt mondom, hogy megérte megvenni. Amíg nem használja az erőforrásoat és úgy szaggat addig meg menjenek a picsába.
  • jaki88
    Nem akarom maxon tolni, csak hogy elmenjen az a lényeg, majd újítok videokarit is, de az inkább január környékén leszek, addig kihúzza ez is, azt majd azon tolom maxon:d. Virágboltos version-t próbáltam, de felhúzott a sok vacakolás vele, meg ez az in-game védelem is kiakasztott, szal megkéne venni inkább:D.
  • Barny
    www.fraps.com...letoltod,beinstalalod aztan lesheted:)
  • bsyrex
    hol tudom megnézni, hogy amikor játszom, mennyi fps-n megy a játék?
  • Barny
    nagyon gyengusz a grafkartyad!!...ezzel nemfog menni rendesen:(
  • Carlos
    kevés a grafkártya.
  • [HUN]FaTaL
    A videókaresz elég gyenge, talán lowon, low-meden elfut. Próbáld ki előbb a virágbolit (ritkán mondok ilyet)..
  • [HUN]FaTaL
    Hát igen, a bowling a kutyát nem érdekli, pláne hogy ha a csajjal egy percet nem bowlingozol akkoris sikeres a kóldi (először véletlen elnyomtam:D)..
  • jaki88
    Sziasztok! Megszeretném venni a játékot, de nagyon beparáztattak, hogy micsoda gépigény kell neki. Aki már próbálta annak mi a véleménye? Gépem elfogja vinni (alul)? szerintem igen, de azért nem veszek zsákbamacskát:D. Előre is kösz.
  • predy24
    hi
    a mentéseket hol találom srácok mert a dokument and settings ben nics hol lehet ki kellene mentenem mert kaka a rendszerem és ujra kell rakni pls help
  • [HUN]FaTaL
    Adják vissza a rockstar northnak, nekik sikerült optimalizálniuk az előző 3 részt is...
  • Carlos
    2: igen. a sok boxos emberkét aki akar játszani pc-n biztos összezavarta volna.

patch: a bowling meg a hülye editor az kiba fontos nekik. Szerintem nem a minor bugokkal kéne kezdeni hanem a critical-okkal és blocker-ekkel. Ja, hogy ahhoz nem értenek?
  • [HUN]FaTaL
    - Nem, nem ez jött le, csak jelenleg nincs pénzem karit cseréni, és egy játék miatt nem is érné meg :)
    - Lehet benne valami :)
    - Olvastam a cikket, szerintem hülyeség volt
    - Tudom, erről is olvasgattam már, de lehet beletanulmányozok majd mélyebben
    - A rockstar kapja be :D Remélem driver felől még megpróbálják megoldani, bár nem hiszem hogy kivitelezhető lenne. 20-30% optimalizációval már beérném a rockstar részéről, mert az első szigeten megy ilyen jól a játék és azt olvasom hogy a 2-3. szigeten még lejjebb esik az FPS.
  • Dante73
    Most ébredtem, visszaolvastam kicsit. Két dolog vántja a kis lelkem....
    1; Konzolosok, húzzatok már el innen a sunyiba! Elég baja van az embernek, így is. Aki itt játszik, nem AKAR vagy nem tud konzolt venni. Ne reklámozzátok már agyónra!
    2; A cikkben, ugye az van, hogy összezavarta az embereket a sok beállítási lehetőség, meg áttették a videó rögzítés alá. Ez elég komoly baromság.... Ugyanis ez PC. Azaz szeretem magam megmondani, mégis mit részzesítek előnyben, hogyan akarok játszani.

AA Szerintem nem csak a tesztverzióban volt.... Egyszerűen kivették, hogy legalább valahogyan fusson a gém. Erre kellett a plusz két hét, amit csúszott a játék.
    Az pedig érdekes, hogy nem optimalizálják a játékot a patch-al. Ugyanis a hibák kilencven százaléka abból fakad, hogy abszolúte nincsen optimalizálva a játék... Magyarán, várhatjuk a tapaszt, nem is akarnak a szarból várat építeni. Szerintem annyira mélyen van elrontva a portolás, hogy a jelenlegi formájában javíthatatlan a játék.

Egyetlen tisztességes megoldást tudok elképzelni; Hívják vissza a játékot, és bízzák az optimalizációt egy profi csapatra. Mondjuk, azokra a magyar srácokra, akik a warhead-et csinálták. Tavasszal már játszhatnánk....
  • MerlinW
    - Eszem ágában sem volt lehurrogni a kártyádat, vagy az anyagi helyzetedet, bocs ha úgy jött volna le.
    - Erre nem tudok mit mondani. Maximalisták az életben legyünk:)
    - R+ cikkben írtak erről, hogy egybeolvasztották a beállításokat a Render Quality-val az egyszerűsítés érdekében. Más kérdés, hogy nem biztos, hogy ez jó ötlet.
    - Ez a HDR+AA dolog bonyolultabb kérdés. Technikailag megvalósítható, volt is rá példa. Ez általában egy meghozandó áldozat a teljesítmény érdekében. Ha mélyebben bele szeretnél látni, fejlesztői portálokon találsz infót a miértről.
    A DX9-es AA-val kapcsolatban pedig nem azt mondta a R+ hogy nem lehet, hanem kijelentette, hogy akár tetszik, akár nem nem lesz.
  • Carlos
    Collectors csak XBOX 360-on volt.
    FAIL!
  • Hunter of Deer
    bakker ennyi hsz naponta :S
    de kb mindbe ugyanaz van :D menne e a gepem(konfig), nalam nemmegy, szar jatek szarul optimalizalt, es talan nehany % azt irja oo a jatekmenet allati :D mindig lesem a forumot hatha jon a patch es azert van ennyi hsz naponta de nem . mindeki ugynazt leirja 20x :D
    nah mind1 ez csak egy eszrevetel volt.
  • FxRRulez
    Na az meg micsoda?
  • Skyline
    Az erős kamukázást nemfeledteti ha még hülyének is teteted magadat sry:D
  • Lobsterman
    Azt nem tudom miért, de nagyjából ilyen erejű gépem van, és kénytelen vagyok minimumon játszani hogy teljesítse az átlag 15-20 FPS-t.
    AMD X2 3800+ @2300MHz, 2GB RAM @800MHz, ASUS EN7900GS 256MB RAM @475MHz
    Nem hiszem hogy a te géped jobb lenne ennyivel :S
  • windrider
    Én személy szerint nem feltételezem, hogy hazudsz, hanem csak azt, hogy valótlant állítasz :D
    De lényeg a lényeg: a tiednél jóval erősebb gépeken megy sokkal sokkal rosszabul a játék.
    És azért azt már biztosan lehet tudni, hogy a CPU + VRAM páros a meghatározó a játék igényei szempontjából.
    Neked pedig mindkettő elég régi és gyengus.
    Ettől persze valami csoda folytán futhat úgy a progi ahogy állítod, de elég nehéz elhinni.
    De csak kívnácsiságból: nem lepnél meg minket egy benchmark loggal?
  • nan76
    Sziasztok.Ha "vótmá"akkor bocs:)...Ha beültök a fagyiskocsiba és dudáltok,akkor minden dudálásnál más-más zenét nyomat.És az a mókás,hogy mindegyiknek más a sebessége,ezért a kocsival is más sebességgel kell menni:):)...szerintem 5letes...na sziasztok..
  • Skyline
    "(P4 3,6Ghz 1 mag + Ati x1950Pro 512 MB + 2gb ram.) de így is a játék 45-50 fps-t produkál 1280*1024-ben Medium beállítások "
    Lol:DDDDDD
  • FxRRulez
    amúgy az én dobozomra az van ráírva, hogy collector's edition.. Lehet, hogy másik verziót kaptam?
  • Skyline
    Ez van amkor optimalizálatlan szart kap a nép...:D
    Konzolon toltam anno egyrészt meguntam végig se vittem,nemtom mit vagytok úgy oda,ez a játék egy erős közepesnél többet sehogyseér,dögunalom hosszútávon:D
    Mindenesetre a legnagyobb kabaré hogy itt sokan minimumon kapnak értelmes fps-eket és minimumon megse közelíti a konolok által nyújtott látványvilágot...:D
    Ma megnézem milyen fulllon,de szrintem nevetséges eredmény lesz:D
  • [HUN]FaTaL
    Aha persze hogyne:D Hihető :)

#22461 . Nekem eddig sem voltak gondok vele, igaz virágbolti.
  • FxRRulez
    Miért hazudnék??? óriási hasznom származna belőle...pfff
  • [HUN]FaTaL
    Olvastam már, köszi :)
  • Barny
    Grand Theft Auto 4 PC Patch Detailed, Due Soon; Rockstar Estimates 1% Have GTA4 Problems
  • [HUN]FaTaL
    - Új kártyára nincs pénzem, ezt is nem rég vettem, erre telik ez van
    - Render quality highesten nappal mégis ocsmány az árnyék, éjszaka és naplementekor szép
    - A német tesztverzióban több beállítási lehetőség és anti-aliasing is volt

Az egy baromság hogy nem lehet dx9 alatt hdr-t meg AA-t egyszerre használni, mert jónéhány játék (pl. TDU) képes rá