Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Thrash \'Till Death
de nem izgat már amúgy, maradok a vistánál
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
:3

mert ezen én semmit nem tudok elolvasni, így azt sem, hogy aktiválni kéne
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
van pár "ingame" kép!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
64 bites Vista Ultimate van rajta, egyelõre nincs bajom vele
gamertag: kenobita
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó
Lehet én vagyok a hülye, de steambe az istennek se találom az elõrendelés gombot...
Ha valaki kisegítene...
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
honnan tudnám mikor nem is láttam még a játékot
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Még mindig GTA-lázban ég a világ, és ezt mi sem mutatja jobban, hogy az RSS olvasómban kapásból kilenc, a játékkal kapcsolatos hírre bukkantam, amiket most szép kis csokorba szedek nektek. Kezdjük elõször a rossz hírrel, miszerint ismét késik a játék, de ezúttal ne valami drámaira gondoljuk, csupán egy nappal kell többet várnunk Niko barátunkra. Most, hogy túl estünk ezen a sokkon, innentõl kezdve már csak jó dolgok jönnek, kezdve azzal, hogy megnyílt a Rockstar Social Club TV, ahová majd a játékban készült alkotásainkat tölthetjük fel, valamint a GTA hivatalos oldala kiegészült a játék PC-s szekciójával, ahonnan további információkat tudtunk meg.
Már a bejelentés óta jól tudjuk, hogy szebb grafikával és kibõvített multiplayer komponenssel fog érkezni a játék, és most végre megtudtuk, hogy maximálisan 32 (ez a konzolos verzió duplája) játékos garázdálkodhat Liberty Cityben, sõt mi több, a már emlegetett videofelvevõ funkciót, csakúgy, mint szólómódban, itt is használhatjuk. Továbbá azt is kiderült, hogy a felvételeink hossza az általunk beállított specifikációktól függ, és hogy az Independence FM segítségével a kedvenc számaik bömbölhetnek majd a játékban.
Végül ma kiderült az is, hogy a GTA-sorozat elõzõ részeihez hasonlóan a Grand Theft Auto IV is elérhetõ lesz a Steam rendszerén keresztül, sõt már le is adhatjuk az elõrendelésünket."
pcguru
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Össze fog omlani a Zinternet aznap. Tuti. Én is húzni fogom, a rák várja meg amíg ideér a postás =)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Kezdünk-e kikattanni kollégák? 😄D
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"