54919
-
steve89 #22501 hol van az a cpu control? -
#22500 Kiléptem és megnéztem. 567 megát foglalt le a drága.
Az idegesítő az, hogy az új driverekkel is néha csak úgy lazán elfelejti betölteni a textúrát egy adott helyszínen. Ha arrébbmegyek ott meg minden a helyén van.
Ami még rengeteget segít az a CPUcontrolban beállított 1+2 mag használata. -
windrider #22499 Több az épület, nagyobbak = több textúra, több a fény, rengeteg autó (ugye folyamatos dugó manhattenben :D).
Ezt azért megérzi a memória... -
FxRRulez #22498 Amúgy meg a "Windows pasziánsz" is megy fullon akadás nélkül, szóval ez nem tudom miért olyan hihetetlen... -
#22497 Milyen fán terem a micsoda?
És nem hőzöngök, hőbörgök....;D -
n3whous3 #22496 Miről beszélsz? Lépj ki a feladatkezelőbe, majd' 900 mega a game. De mondjuk tényleg jobb lenne, ha 1,5 giga lenne és több dolgot tárolna... -
Skyline #22495 Fraps nemad valós értéket mivel lefogja a gépet...
-
n3whous3 #22494 Azt se tudod mi fán terem az ilyen, de már hőzöngesz? :D Patch lényegében bármilyen forrást ki tudna cserélni a játék alatt, ők megírják, egy programmal kiszűrik a különbséget az előző verzióhoz képest és felülírja a setup az eredeti programot az újjal. Ennyi. Bármit kicserélhetsz. -
#22493 2-ik, 3-ik sziget még akadósabb lesz?
Ki tapasztalt ilyet? -
#22492 Ez azért nem teljesen igaz. A GTA3 gépigénye is nevetséges volt, a grafikához képest. Mondjuk a VC már korrekt volt ezen a téren -
#22491 Amint hajlandóak elérni azt hogy a gépem fizikai memóriájábal 1,5 gigát használjon és ne 500-at azt mondom, hogy megérte megvenni. Amíg nem használja az erőforrásoat és úgy szaggat addig meg menjenek a picsába. -
jaki88 #22490 Nem akarom maxon tolni, csak hogy elmenjen az a lényeg, majd újítok videokarit is, de az inkább január környékén leszek, addig kihúzza ez is, azt majd azon tolom maxon:d. Virágboltos version-t próbáltam, de felhúzott a sok vacakolás vele, meg ez az in-game védelem is kiakasztott, szal megkéne venni inkább:D. -
#22489 www.fraps.com...letoltod,beinstalalod aztan lesheted:) -
bsyrex #22488 hol tudom megnézni, hogy amikor játszom, mennyi fps-n megy a játék?
-
#22487 nagyon gyengusz a grafkartyad!!...ezzel nemfog menni rendesen:( -
#22486 kevés a grafkártya. -
#22485 A videókaresz elég gyenge, talán lowon, low-meden elfut. Próbáld ki előbb a virágbolit (ritkán mondok ilyet).. -
#22484 Hát igen, a bowling a kutyát nem érdekli, pláne hogy ha a csajjal egy percet nem bowlingozol akkoris sikeres a kóldi (először véletlen elnyomtam:D).. -
jaki88 #22483 Sziasztok! Megszeretném venni a játékot, de nagyon beparáztattak, hogy micsoda gépigény kell neki. Aki már próbálta annak mi a véleménye? Gépem elfogja vinni (alul)? szerintem igen, de azért nem veszek zsákbamacskát:D. Előre is kösz. -
predy24 #22482 hi
a mentéseket hol találom srácok mert a dokument and settings ben nics hol lehet ki kellene mentenem mert kaka a rendszerem és ujra kell rakni pls help -
#22481 Adják vissza a rockstar northnak, nekik sikerült optimalizálniuk az előző 3 részt is... -
#22480 2: igen. a sok boxos emberkét aki akar játszani pc-n biztos összezavarta volna.
patch: a bowling meg a hülye editor az kiba fontos nekik. Szerintem nem a minor bugokkal kéne kezdeni hanem a critical-okkal és blocker-ekkel. Ja, hogy ahhoz nem értenek? -
#22479 - Nem, nem ez jött le, csak jelenleg nincs pénzem karit cseréni, és egy játék miatt nem is érné meg :)
- Lehet benne valami :)
- Olvastam a cikket, szerintem hülyeség volt
- Tudom, erről is olvasgattam már, de lehet beletanulmányozok majd mélyebben
- A rockstar kapja be :D Remélem driver felől még megpróbálják megoldani, bár nem hiszem hogy kivitelezhető lenne. 20-30% optimalizációval már beérném a rockstar részéről, mert az első szigeten megy ilyen jól a játék és azt olvasom hogy a 2-3. szigeten még lejjebb esik az FPS. -
#22478 Most ébredtem, visszaolvastam kicsit. Két dolog vántja a kis lelkem....
1; Konzolosok, húzzatok már el innen a sunyiba! Elég baja van az embernek, így is. Aki itt játszik, nem AKAR vagy nem tud konzolt venni. Ne reklámozzátok már agyónra!
2; A cikkben, ugye az van, hogy összezavarta az embereket a sok beállítási lehetőség, meg áttették a videó rögzítés alá. Ez elég komoly baromság.... Ugyanis ez PC. Azaz szeretem magam megmondani, mégis mit részzesítek előnyben, hogyan akarok játszani.
AA Szerintem nem csak a tesztverzióban volt.... Egyszerűen kivették, hogy legalább valahogyan fusson a gém. Erre kellett a plusz két hét, amit csúszott a játék.
Az pedig érdekes, hogy nem optimalizálják a játékot a patch-al. Ugyanis a hibák kilencven százaléka abból fakad, hogy abszolúte nincsen optimalizálva a játék... Magyarán, várhatjuk a tapaszt, nem is akarnak a szarból várat építeni. Szerintem annyira mélyen van elrontva a portolás, hogy a jelenlegi formájában javíthatatlan a játék.
Egyetlen tisztességes megoldást tudok elképzelni; Hívják vissza a játékot, és bízzák az optimalizációt egy profi csapatra. Mondjuk, azokra a magyar srácokra, akik a warhead-et csinálták. Tavasszal már játszhatnánk.... -
#22477 - Eszem ágában sem volt lehurrogni a kártyádat, vagy az anyagi helyzetedet, bocs ha úgy jött volna le.
- Erre nem tudok mit mondani. Maximalisták az életben legyünk:)
- R+ cikkben írtak erről, hogy egybeolvasztották a beállításokat a Render Quality-val az egyszerűsítés érdekében. Más kérdés, hogy nem biztos, hogy ez jó ötlet.
- Ez a HDR+AA dolog bonyolultabb kérdés. Technikailag megvalósítható, volt is rá példa. Ez általában egy meghozandó áldozat a teljesítmény érdekében. Ha mélyebben bele szeretnél látni, fejlesztői portálokon találsz infót a miértről.
A DX9-es AA-val kapcsolatban pedig nem azt mondta a R+ hogy nem lehet, hanem kijelentette, hogy akár tetszik, akár nem nem lesz. -
#22476 Collectors csak XBOX 360-on volt.
FAIL! -
#22475 bakker ennyi hsz naponta :S
de kb mindbe ugyanaz van :D menne e a gepem(konfig), nalam nemmegy, szar jatek szarul optimalizalt, es talan nehany % azt irja oo a jatekmenet allati :D mindig lesem a forumot hatha jon a patch es azert van ennyi hsz naponta de nem . mindeki ugynazt leirja 20x :D
nah mind1 ez csak egy eszrevetel volt. -
FxRRulez #22474 Na az meg micsoda? -
Skyline #22473 Az erős kamukázást nemfeledteti ha még hülyének is teteted magadat sry:D
-
#22472 Azt nem tudom miért, de nagyjából ilyen erejű gépem van, és kénytelen vagyok minimumon játszani hogy teljesítse az átlag 15-20 FPS-t.
AMD X2 3800+ @2300MHz, 2GB RAM @800MHz, ASUS EN7900GS 256MB RAM @475MHz
Nem hiszem hogy a te géped jobb lenne ennyivel :S -
windrider #22471 Én személy szerint nem feltételezem, hogy hazudsz, hanem csak azt, hogy valótlant állítasz :D
De lényeg a lényeg: a tiednél jóval erősebb gépeken megy sokkal sokkal rosszabul a játék.
És azért azt már biztosan lehet tudni, hogy a CPU + VRAM páros a meghatározó a játék igényei szempontjából.
Neked pedig mindkettő elég régi és gyengus.
Ettől persze valami csoda folytán futhat úgy a progi ahogy állítod, de elég nehéz elhinni.
De csak kívnácsiságból: nem lepnél meg minket egy benchmark loggal? -
#22470 Sziasztok.Ha "vótmá"akkor bocs:)...Ha beültök a fagyiskocsiba és dudáltok,akkor minden dudálásnál más-más zenét nyomat.És az a mókás,hogy mindegyiknek más a sebessége,ezért a kocsival is más sebességgel kell menni:):)...szerintem 5letes...na sziasztok.. -
Skyline #22469 "(P4 3,6Ghz 1 mag + Ati x1950Pro 512 MB + 2gb ram.) de így is a játék 45-50 fps-t produkál 1280*1024-ben Medium beállítások "
Lol:DDDDDD
-
FxRRulez #22468 amúgy az én dobozomra az van ráírva, hogy collector's edition.. Lehet, hogy másik verziót kaptam? -
Skyline #22467 Ez van amkor optimalizálatlan szart kap a nép...:D
Konzolon toltam anno egyrészt meguntam végig se vittem,nemtom mit vagytok úgy oda,ez a játék egy erős közepesnél többet sehogyseér,dögunalom hosszútávon:D
Mindenesetre a legnagyobb kabaré hogy itt sokan minimumon kapnak értelmes fps-eket és minimumon megse közelíti a konolok által nyújtott látványvilágot...:D
Ma megnézem milyen fulllon,de szrintem nevetséges eredmény lesz:D
-
#22466 Aha persze hogyne:D Hihető :)
#22461 . Nekem eddig sem voltak gondok vele, igaz virágbolti. -
FxRRulez #22465 Miért hazudnék??? óriási hasznom származna belőle...pfff -
#22464 Olvastam már, köszi :) -
#22463 Grand Theft Auto 4 PC Patch Detailed, Due Soon; Rockstar Estimates 1% Have GTA4 Problems -
#22462 - Új kártyára nincs pénzem, ezt is nem rég vettem, erre telik ez van
- Render quality highesten nappal mégis ocsmány az árnyék, éjszaka és naplementekor szép
- A német tesztverzióban több beállítási lehetőség és anti-aliasing is volt
Az egy baromság hogy nem lehet dx9 alatt hdr-t meg AA-t egyszerre használni, mert jónéhány játék (pl. TDU) képes rá