-
Elég naív megközelítés, már bocsi!
Mivel low poly a játék, (és ugye az számít!) így tök mindegy, hogy sok vagy kevés az objektum. Aláírom persze, hogy sok... Csak kevés polygonból áll.... tehát a számolási igény, amit gondolsz, messze nem igaz.
Célhardwer a konzol. Igaz, de nem tud meghatni. Kit izgat, hogy egy kiadónak/fejlesztőnek mi könnyű? Engem egy dolog érdekel; Ha a kezembe veszek egy játékot, magyarán perkáltam érte, akkor az legyen megcsinálva! Hogy ez nekik munka, az nem izgat. fizettem és rendes munkát várok a pénzemért!
GTAIV-et TERVEZTÉK kiadni PC-re, amit nem terveztek, azt előre, a konzolos bejelentésnél közölték. Olvasgathatsz amennyit akarsz, nem találsz olyan nyilatkozatot, hogy nem lesz PC-n.
Az utolsó bekezdés pedig....
Azért adják ki, mert bevételt remélnek. Nem a két szép szemünkért, nem azért mert jó arcok, hanem mert pénzt akarnak cserébe. Ez így korrekt is lenne. Csak, a terméket magát kézbevéve, ill futtatva már koránt sem korrekt a bolt.
Más;
Egy mai, közepesnél erősebb gépen, minden konzolport maximális, vagy ahhoz közeli beállításon fut. De mindegyik. Nem 1, nem is 2, MIND. Egyszerüen elérte a konzol, a teljesítőképessége határát. Egy mai gép sokszor erősebb nála. Ergó a nehéz portolás is csak mese. Egy dologról van szó. Ért-e hozzá a csapat, vagy nem.
Én egyébként gyanítom, hogy a kéthetes csúszás is a portolás miatt volt. R* meglátta a kész terméket és azt mondta, hogy ehhez nem adja a nevét, kapnak két hetet, hogy alkossanak valamit. Gondolom, milyen lehetett, ha végülis így már kiadták.
Mert tévedés ne essék, az összes nyilatkozat, ami a játék megjelenése óta kijött, parasztvakítás. Magyarázzák a bizonyítványt.
A játék maga jó, de sajnos, kecskepásztornak való emberekre bízták a portolást. Bár ezekre a nemlétező kecskémet sem bíznám.
Szerintem felesleges magyarázni, miért lett olyan a port amilyen, felesleges kibúvókat keresni. Tudom, a jóindulat vezérel Téged a dologban, de erre nincsen magyarázat. Sajnos, egyik indokod sem állja meg a helyét. Egyszerüen egy nemtörődöm munka, vagy ennyire nem értenek hozzá, a Toronto-s srácok.
Aki többet várt, jogosan várt többet.