-
ÁÁÁáááá!!
Az elmúlt 1-2 órában megint megborultam ezen a játékon ... Nagyon jóóó!! Két apró sztorit engedjetek meg:
1. Kicsit SPOILER leszek egyeseknek. Felrobbantottam egy szervízt fenn északon. Kúrvanagy tüzijáték volt, de ami utána jött azon nagyobbat ámultam mint egy öt éves gyerek július 4.-én. Már majdnem hazaértem Brooklyn-ba, hallgatom az IF99 rádiót, épp elkezdődnek a hírek. Azt mondja: "Newsflash! Valaki felrobbantott egy műhelyt Liberty City Island északi részén. A robbanásban többen megsérültek. Számos szemtanú látott egy férfit a helyszínről elfutni, az LCPD most őt keresi."
Na mondom ez kész! Benne vagyok a hírekben!
2. Le kellett vadásszak egy tagot, valami Rivas, egy piti kis senki. Egy járőrkocsi számítógépén kellett megkeressem. (próbáljátok ki, ha nem úgy írjátok be ahogy súgja a tip, hanem vezetéknév-keresztnév, mint a filmeken, akkor is megtalálja, sőt, van más is ilyen vezetéknévvel !! apróság, de nekem kúrvára tetszett) Szóval lenyomoztam, üldöznöm kellett több kilométert, a pályán értem utól, rálőttem vagy két tárat, kigyulladt az ócska szedán amivel gurult. Az ipse kiugrott menet közben, rendesen lezúzhatta magát, de talán jobban járt mint aztán én ... Lefékeztem a járőrkocsit 20 méterrel távolabb, majd kipattantam a betonkorlát mellett. Épp akkor kelt fel a tag és elkezdett futni előlem, szembe a forgalommal. Megkerültem a kocsit, léptem néhányat, majd felemeltem a pisztolyt és .... SLAAMM! .... A következő amit láttam, hogy egy anyuka néz velem farkasszemet 50 centiről, egy kombi szélvédője mögül. A ribancnak nem tűnt fel időben, hogy épp a gyorsforgalmi kellős közepén vadászom ... Rendesen lezúzott és repültem vagy 10 métert, de szakadtam a röhögéstől. Ez kúúúúrvanagy volt!
Apró részletek: figyeljétek, amit már más is mondott, a kocsi motorja mikor forró és leállítod, el kezd kattogni ahogy hűl a fém ... a rozsdás rugói a legtöbb Ford vagy Chevi szedánnak (pl. taxi, járőrkocsi) nyikorog, ahogy leng a nagy vas! Áhh egyszóval szerintem ez a játék könnyedén az év játéka, számomra mindenképp !!