Srácok én tényleg nem akarom minden áron védeni a készítőket, legalábbis ok nélkül nem, de amit itt megvalósítottak ... És az itt felsoroltakon kívül még van rengeteg más részlet. Ezeket MIND számolja a játék motorja, az euphoria fizikai motor pedig eszelős, álljatok csak meg egy zebránál és nézzétek ahogy elbasszák néha az átkelőket. Repül az esernyő ... Vagy fussatok ki kocsik elé, rohanjatok bele egy nagyobb embertömegbe ... stb. stb.
Ja és korábban itt írta valaki, hogy ugyanúgy megy a játék a forgalmas Star Junction (Time Square) -nél, mint egy külvárosi lepukkant utcában ..... hát kérem szerintem, mondom szerintem, ez nem éppen hiba, sokkal inkább pozitív, hogy a motor mindenhol úgy hangolja a környezetet, hogy a frame rate ne változzon nagyokat.
Persze ennek ellenére a plusz effektek mint köd, nyilván visszavesznek, de én mégis elégedett vagyok ezzel a megvalósítással ...
Haajjjjhhh ... (sóhaj) Viszont most engem és a lassú gépemet is elérte egy probléma, tegnap este ki akartam próbálni az online -t, de 3 játékba próbáltam becsatlakozni - igaz akció közben - és mindháromból kivágott 5-6 másodperc után, mert szaggatott. Nem tudta betölteni még a várost rendesen ... Szóval kíváncsi vagyok a Lobby-s belépéssel jobb lesz e ...