Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az internet is hasonloan reszletesen van kidolgozva.
Tényleg a telefon az mennyire multifunkciós? Miket lehet vele csinálni? Kiket lehet hívni? <#conf>#conf>
Érdemes sokat böngészni a játékban lévõ netet 😉
Lol, ez igy van. Multkor talaltunk egy hirdetest, a neten, amit rogton ki is probaltunk es mukodott. Fel kellett hivni egy telefonszamot mobilrol, es utana sms-ben elkuldtek a radioban eppen szolo szam eloadojat es cimet. Azt hittem lehidalok. >.<
Szép is volna nem? <#idiota>#idiota>
én játszottam az összes GTA résszel (még a PS only storiesokat is kipróbáltam), de soha, egyikben sem "baromkodtam" csak úgy. most viszont alig várom, hogy beüljek Nikoval egy random kocsiba és neki a "nagyvilágnak". ez szimplán abból adódik, hogy életszerûbb lett a játék, és igazán jó lesz feszültséglevezetõnek, hiszen mindazt meg lehet csinálni benne, amiért a valóságban kattanna a bilincs. 😊 szó se róla, ezek 90%-t (és még sok mindent, ami ebbõl kimaradt) az eddigi részekben is meg lehetett, de azokban poénosra van véve a figura, olyan, mintha egy burleszkfilm lenne. itt már komoly szimulációval van dolgunk. hopp, lesz, 78 nap múlva
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ricewind, Bil Ur Sag: Ez jól hangzik, mind nagyon jól hangzik. Már várom hogy ki is próbálhassam és mindezt élõben a monitoron láthassam viszont. <#vigyor>#vigyor><#eljen>#eljen><#email>#email>
Az elõttem szólóval tökéletesen egyetértek. Város még nem került tévénkre, monitorunkra úgy mint most 😉 Minden nagyon aprólékos, részletes. A Rockstar egy új szintre emelte a sorozatot.
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
A legellenallas meg olyan, amilyet az Euphoria engine-tol kaphatsz, szerintem ennyire nem reszletes. De oszinten megvallom ilyenekre nem figyelek a jatekban. 😊
Osszessegeben szerintem nem lesz panaszod a jatek aprolekossagara. A Rockstar-os arcok egy olyan reszletessegu varost raktak le az asztalra, amihez foghato meg nem volt a jatektortenelemben. egyebkent alapteruletben szerintem akkora, mint a San Andreas 3 varosa egyuttveve. Egy igazi, elo, lelegzo New York-klont kapsz. A varos es a benne rejlo lehetosegek szinte korlatlanok (majdnem minden nap fedezek fel valami ujdonsagot, ami eddig meg nem tunt fol). Valahogy ugy tudnam erzekeltetni, hogyha a San Andreas reszletessege 8 pont volt, akkor a GTA IV valahol 100 folotti pontot erdemelne.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mondtad hogy van villámlás. Esetleg csak úgy végigszalad az égen van bele is tud csapni pl a helikopterbe ha éppen belerepülsz?
A borítgatásokat úgy értettem hogy vannak ilyen hotdogos standok meg ilyenek azt láttam már képeken. Nos azokat fel tudja borítani a szél? Vagy tényleg. Az emberekre hat a szél?
Ebbõl jön a kvöetkezõ kérdés amit még nem nagyon láttam játékban megvalósítva: Légellenállás. Tehát a lapos nagy felületû dolgok lassabban zuhannak mint a gömbölyõ dolgok? Teccik érteni...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
A szélre akartam kitérni az elõbb csak elfelejtettem. Van az is. De... szerintem sokkal intenzívebb is lehetne. Na jó a fák levelei, (már amelyiknek van, sajnos jellemzõ még mindig a két papírháromszög egymásba heggesztése) mozognak a szélben bár vannak viharok, amikro ez intenzívebb is lehetne. A villámlás - dörgés effekt viszont nagyon pofás!!! Nagyon szépen meg vannak oldva.
Esõ/jármûvek: ajaj 😊 nem is kicsit van hatással az idõjárás a közlekedésre. Persze ez jármûfüggõ is. De jobban kell figyelni a vezetésre. Itt van az ami nekem bejött. Nem csak mi csúszkálunk, hanem mások is az utakon. Sõt elõszeretettel csúsznak belénk 😊 Ez az elsõ rész ahol végre azt éreztem hogy nem mindegy hogy egy küldetésnek éjjel vagy nappal megyek-e neki. Esõben, vagy gyönyörû napsütésben.
Csak példa SPOILER!!! lehet: bár nem nevesítem a dolgokat. Képzelj el egy mesterlövész küldetést. Nappal csodás a ráláts a célpontra, éjszaka kevésbé. Ugyanez igaz a tiszta, és esõs idõnél is. Sokszor kezdtem újra köldetést. Már majdnem feladtam mikor egy másik napszakban is nekifutottam, és lám csodát elsõre sikerült. Ilyen volt az autós üldözés! Nappal szinte képtelen voltam megcsinálni, éjjel amikor kiürültek az utak már gyerekjáték volt. És megannyi lehetõség van 😉
Az emberek nagyon jól reagálják le az idõjárás változásokat. Akinél esernyõ van az mit sem törõdve a zuhival ballag tovább az utcán, akinél nincsen az menedéket keres magának pl. a metro peronokon. Ha elered az esõ, legtöbben szaladnak "hazafelé". A verdák fényszórót kapcsolnak, de kövezz meg a következõért 😊 Nem figyeltem hogy használják-e az ablaktörlõket, de megnézem 😊
Bil ur Sag: És van átmenet vagy csak puff hírtelen esik, puff hírtelen köd van? Tehát mondjuk elõször beborul az ég, sötét lesz aztán elkezd szemerkélni, és egyre erõsödik míg rohadtul el nem kezd szakadni?
Viharnál van szél? Borogat dolgokat? Az emberek olyankor hogy viselkednek? (Witcher-ben tetszett hogy menekültek, meg szitkozódtak.)
A kocsi utfogására (vagy hogy is mondják) hat az esõ? Csúszósabb lesz az út?
Háta forgalomra? Lassabban mennek? Kapcsolnak fényszórót? (Hát ablaktörlõt?)
Amúgy tényleg nem sok mindent lehet beszélni a játékról. De ha már felmerült ez a téma (GTA4) akkor lenne egy kérdésem: Vannak felhõk? Ha igen akkor mászkálnak az égen? Vetnek árnyékot?
Holnapra kérek belõle egy 2 oldalas esszét. <#email>#email><#hehe>#hehe>
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
én soha nem kérdeztem te r*tek
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
80 nap! Csak megkerulod a Foldet es mar meg is jelent a GTA 4. Jeeeeee
<#idiota>#idiota>