-
RedRiot #20331 "ha játék közben megnyomod a p betű akkor az bekapcsolja a blurt amitől minden kicsit homályos meg elmosott lesz mint konzolon de az árnyék már nem lesz gusztustalan és egyes helyeken kevesebb lesz a rece is!"
Köszi, ezt próbáltam, de ez a blur annyira nem jön be. Éjszaka nekem jobban tetszik a játék, mert akkor kevesebb ilyen éles árnyék van. Akkor is vannak sötétebb és világosabb helyek, de ez az MS-Paint spray nincs, vagy legalábbis nagyon kevés. Nekem az tetszene, ha nappal is kb. így lenne. A spayt is meg lehet szokni mondjuk, most már egyedül a magasvasutak alatti borzalom zavar, de az nagyon. Volt olyan hogy csak úgy passzióból kocsikáztam fel-alá, és egy kereszteződésnél azért kanyarodtam jobbra, mert balra ott volt Az Árnyék. :)))))
Egyébként maga a játék (a portolás kotvány minőségét figyelmen kívül hagyva) 100%, tökéletes, óriási! Tegnap írtam, hogy leginkább az életszerűséget fokozó apróságok tetszenek. Ezekből folyamatosan veszem észre az újabbakat:
1. Szemetelő emberek: eldobálnak az utcán kilvasott újságot, egyszer egy rendőr rövid káromkodás után egy nem működő mobilt ejtett a földre. Ez utóbbit felkaptam, és hozzávágtam a fejéhez. :)))) Egyszer volt olyan, hogy vki egy pirosnál álló autóból dobott ki egy cigisdobozt. :)
2. Érdemes belehallgatni az utcán mobilozó emberek dumáiba, kurvajó némelyik. Eddigi kedvencem egy pufidzsekis nigga vmi gettósabb részen:
"Don't talk to about weed when you phone to me! Just say you need a green T-shirt or whatever!"
3. Esőkor esernyővel mászkáló, vagy a dzsekijükbe burkolódzva rohanó emberek.
4. Egyszer éjszaka elmentem ribizlizni. Felvettem egy nénit, begurultam vele egy Pizza Hut vagy mi mögé, gondoltam ott csend lesz, tudok majd szoptatni. :) Hát francokat, két pizzahutos ott cigizgetett hátul a személyzeti bejáratnál. :))))
5. Hajnalban rohangáló szemeteskocsik - még nem figyeltem meg hogy tényleg ürítik-e a kukákat, de nem lennék meglepve.
Sikerült életet vinni a városba, ezen a téren a Mafia2-nek fel kell kötni a gatyát!