Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#wow1>#wow1><#mf1>#mf1><#idiota>#idiota>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
hát ennyi lett volna :| mint kiderült már csak 3 küldetés volt, beleszámoltam a payphoneos dolgokat is, azok nem story küldetések
on
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Bertino!
Írtam, hogy tudom, másik tészta. Mindössze arra céloztam, hogy a dolog nem megoldhatatlan. Mondjuk 10 Mb-ot elkülönítek erre a célra a memóriában. PC-n tuti nem hiányozna senkinek a mennyiség..... Konzoloknak vannak hátrányai, ahogy a PC-nek is. De egy konzolos hátrányt elég ciki PC-n megszívni....
http://www.freetvmaci.info/
:3
TDUban max a forgalom, amit generálnia kell a programnak.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Szégyen mondjuk, hogy ezt a PC-s verziókban sem javították.... Bár az meg marha érdekes, hogy a TDU számítógépen sem eszik 500Mb-nél több memót, még sincs hasonló gond. (jó. tudom, másik tészta....)
http://www.freetvmaci.info/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
san andreasban is elég idegesítõ, hogy mész nyerges kamionnal trélerrel mindennel, megnézed a kamiont oldalrol (Q vagy E), aztán vissza és hoppá, máris betett eléd egy jármûvet, aminek nekimész...
megáltam az ütközepén, elõttem 3 kocsi, megfordulok vagy hátra nézek, majd vissza elõre, és eltüntek. ismté megfordulok ismét hátra, és ujbol ál ott egy tök más kocsi, a semmibõl....
meg hogy sosem voltak benne dugók😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ellentétben a vice city-vel..ott mindent amit csak lehetett 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
- a rendõrök olyanok mint a bulldózerek ha épp üldöznek, neked rongyolnak ezerrel minthogyha valami roncsderbi lenne
- az autók is eléggé hamar széthullanak, nem olyan strapabíróak mint a többi epizódokban
meg még van egy pár dolog, de nem baj, az új korszak elsõ része nem lehet tökéletes, a Vice City-ben meg a San Andreasban már fokkal jobb a dolog, GTA IV-ben meg már sokkal kifinomultabb minden. a GTA 3-mal igazából csak az a nagyobb baj hogy nagyon rövid, már csak 8 küldetés van hátra, ha nagyon akarnám 3-ra végeznék az egészzel, de annyira nem rohanok 😄 ja meg nem volt mit tenni a játék befejezte után, tehát összegyûjtötted a rejtettcsomagokat meg amiket még meglehetett csinálgatni és kimerült ebben az egész. aztán szépen kibõvültek a lehetõségek, ugye a lakóházak, üzletek megvásárlása (Vice City), akkor tetoválás, fodrász, stb (San Andreas), GTA IV meg televan apróságokkal amikkel elleht szórakozni bõven 😊
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
amugy a rossz crack okozta azt a hibát
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
mekkora fun volt már..
de amikor másodszor toltam a game.t akkor kb 3.szorra sikerült is 😄D
szerencsére nem lesz akkor ilyen IV-be