Vonalkák csutkán texture q. medium ,a másik legmagasabbon, 1680*1050-es felbontás sajnos az 1920*1200-at nem engedi, élsimitás ugye nincs , és hát elég csúnyácska így , nemtom hogy mit fog majd dobni rajta a texture qul. ha magasra esetleg legmagasabbra állítom..(tudom h nem lehet de majd az új configgal)
Mondjuk az is igaz hogy ps3-on sem volt szebb a game sőt ( ha 1méterről bámulom a tv-t, de mivel 4-5méter ezért a hdtv-n már nem igazán látszanak a recék és az összhatás így mégis csak konzol javára), azt kell hogy mondjam hogy így pc-n a közeli tárgyak jobban néznek ki mint psen...viszont távoli cuccok elég rondák pc-n ..abban a ps a nyerő, fps ugyanannyi mint mindenkinek 10-30között, és sajnos ez csak rosszabb lesz mivel konzolon ez a városrész tükörsimán ment viszont a belváros a másik szigeten már érezhető volt a lassulás 10-12kocsinál.Szóval ezért sebességben egyértelműen konzol.
Jah és persze a belvárosban nem is igazán lehetett robbantgatni vagyis lehetett csak szinte diavetítés ps-en IS!
Fizikán szerintem javítottak még egy kicsit, konzolon volt egy pár bug azokkal itt nem találkoztam , és jobban is működik az egész , itt megint pc a nyerő.
Amit még észrevettem hogy autópályán pl, pc-n mondjuk egyszerre 40kocsi van , konzolon kb 20-25lehetett ,mondjuk nem számoltam meg:D de szemmel láthatóan több a kocsi a pc-s változatban.
Szóval mindent összefoglalva ha most választani lehetne akkor inkább ps, bár pc-n szivesebben játszom, de ha kijön a patch és egy erőmű dübörög majd otthon akkor egyértelmű hogy pc:)...
viszont szvsz így egy játékot nem kellett volna kiadni, legalább 1-2 hónap csiszolás ráfért volna még..de hát majd jön a patch remélem vmi 2gb-os pack::)