-
Multizásban én is benne lennék holnap este 11 -től leghamarabb ... naja, dolgozni is kell, december 3-mal sem áll meg a világ 
Még egy-két dolgot szeretnék, azoknak akiknek sok, vagy egyre növekvő kétségeik vannak azzal kapcsolatban, hogy ez a játék jó. Megint játszottam 3-4 órát végre. 2-3 küldetést mindössze, a többi piálás, vacsora egy csajjal, piálás, részegen és józanul kocsikázás, piálás (mondtam már?) és kocsilopás kis tételben. Kicsit élményeznék ...
1) Jelentem az Independence FM kiválóan működik, betettem egy Tenacious D albumot a readme -ben foglalt helyre, kommersz mp3 formátum, semmi egyéb. Játékban Auto és Complete Scan, fél perc és kész volt. Radio mód és probléma nélkül ment, hallgattam fél órát, reklámokkal, csevegéssel és persze az én zenéimmel.
2) Beírtam a parancsikon futtatásába a végére a " -norestriction -nomemrestrict" kiegészítést és BEENG ... tényleg feloldotta a video ram határolást. Ki is próbáltam, feltoltam a felbontást 1680x1050 -re és 15-25 fps körül futott érzésre, viszont ott az a gond, hogy mivel egy 256 MB -os memóriába (pontosabban 237) kéne neki besuvasztani a látóterünkbe szánt körülbelül 700 MB textúrát (valószínűnek tartom, hogy ezt limitálja eredetileg) ezért csak a textúrák negyede-harmada jelenik meg rendesen, a többi csak nagyon homályos pót-textúra, arra várva, hogy helyet kapjon a memóriából, ami ugye ilyenkor lehetetlen. Viszont levettem 1280x800 -ra, ahol aztán már csak épphogy túllépi a 237 MB -ot és tessék: a játék szebb, a textúrák szinte mind azonnal kiterülnek a helyükre, a sebesség 25-35 fps szinte mindíg, a kecske is jól lakott és a káposzta is
(a gépem még mindíg átlagos AthlonX2 5000+ 2GB RAM Ge8600GTS Vista SP1 Angol 2 hónapos)
3) Ez a játék egyszerűen király ...
4) Basszus ez a telefon dolog az egyik legkirályabb ötlet amit játékban láttam eddig. Mint az életben: kapom elő, ha piálni akarok Roman kuzinnal, ha a csajommal akarok felszívni néhány koktélt, vagy csak azt akarom, hogy ő szívogasson, előkapom, ha kéne egy ingyen taxi a füves cimborákhoz, de használom arra is, hogy megtudjam épp milyen szám megy a rádióban és ki az előadó. Észbontó. Hívjátok fel a ZIT -et, benne van a szám a Liberty City programajánló füzetben a 13. oldal alján! Teljesen kész!
...
5) Ja és majd elfelejtettem, részegen vigyázzatok, mert a zsaruk vadásszák az ittasan vezetőket és Nico nem is leplezi túl jól az elfogyasztott 1l vodkát, ha a zsaruk kiszednek a kocsiból, totál mákosan el sem tudtok szaladni, aztán úgy jártok mint én: szegény Roman -ba és Nico -ba is beleküldtek pár golyót (nesze rendőri túlkapás) aztán mehettünk mindketten a körzeti sürgősségire. Utána meg vihettem is haza az összefércelt kuzint ...