Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Dodo55
    LOL.
    Egyrészt minimumon kezdtem. Másrészt meg nem édeskevés, minimumon fut vagy 100FPS-el a játék, csakhát úgy is bugos szar az egész. Elhiszem, hogy vannak emberek, akiknek sikerül még normális keresethez jutniuk ebben az országban, de higyjétek el, hogy személyes ismerőseim közűl(pedig jó sok embert ismerek) nekem van most a második legjobb gépem, és ez nem vicc, erre felé ekkora már a nyomor...
    Úgyhogy nem kell édeskevésezni, mert itt Fehérváron igen is nagy szám ez a 3 éves gép. És érdekes módon minden tisztességes módon megírt játék fut rajta szép grafikával, teljesen élvezhető FPS-el, csak azok nem, amiknek a grafikája csillog meg villog, de az effektek mögött ronda lowres textúrák vannak, és a mai legjobb gépeken sem futnak 40 FPS-nél többel max grafikán. De ezek ugye nem tisztességes módon megírt játékok, mert távolról virít róluk, hogy arra megy ki a játék, hogy a 15k-s játékon kívül még vegyél 300k-s új gépet is hozzá...

És nem csak össze-vissza beszélek, mert a videokártyám DX9 teljesítménye egy mai középkategóriás kártya szintjén van, a procim meg nyers, egy-egy feladatra koncentrált benchmarkokban ott van alig a Core architektúrájú procik alatt, sőt 1-2 tesztben ver is párat. Főleg mivel majdnem 4GHz-en fut, ami már kb optimális a Netburst architektúrának, asszem eredetileg 10GHz körülre tervezték majd feltolni őket, csak nem jött össze. Persze azt elismerem, hogy sok játékhoz gyenge, mert az AMD lepénzelte a játékkészítőket, hogy optimalizáljanak rövid pipeline-ú procikra, de nyers CPU és FPU benchmarkokban messze otthagy minden AMD-t. És itt jöttek nekem sokan, hogy ugyan már FPU, az minek játékhoz... Hát talán mert 3D, és ha csak egész számokkal számolnának az engine-ek, nem tartanának itt a játékok grafikailag, ahol tartanak. Persze nem a renderelésről beszélek az a GPU dolga, de ugye a GPU-nak meg kell mondani, hogy mit rendereljen, meg mit ne éppen, ahhoz meg a procinak is sokat kell azért 3D-ben gondolkodnia... És akkor még nem beszéltem a fizikai engine-ekről, szép is lenne, ha tört számok nélkül kellene fizikát számolni.