Neton#18538
Valszeg a fejlesztők gépén simán ment a cucc, illetve a test változat valszeg nem tartalmazott annyi mindent, mint a teljes. Sajna nálunk azért nem fut jól, mert míg konzolon minden konzol egyforma, addig ahány PC, annyi konfig. Sajna az alaplaptól kezdve a memórián át rengeteg mindentől függ, hogy 1 adott pc-n hogy müxik a játék. A fejlesztők az ottani bika gépekre optimalizálták a játékot (már ha megtették egyáltalán és nem csak portolták és a textúrákat cserélték le). Nem beszélve arról, hogy már az eredeti X360 is hemzsegett a bugoktól. Én azt hiszem várok a megvétellel még egy jó darabig, de legalábbis meglátom, hogy az első patch és az új nvidia driverrel hogyan működik majd. Anno a Crysis is játszhatatlan volt az első patch nélkül. Majd jött az nvidia drivere és utánament 60 fps-ben max grafon nálam (8800 GTS, C2D E6600, 2 Giga ram). Szóval én bízom a patchben, s mivel karácsonyra kértem a progit, így addig még lazán javíthatják ezeket. De remélem h az AA gondot megoldják, mert így tényleg csúnyácska...