xido#18475
Na srácok...telepítés indítás pöccre...már délután megcsináltam játékon kívül a social meg a live regisztrálást...hogy az online működni fog-e..passz..autosave-t az elején engedte,amint letettem a seggem a kecón..Szóval megérkezek a hajóval,megjön a kuzin,haza kell vinnem,kocsi irányítása hibátlan a wasd kiosztással..dumák marha jók a felvezetésben..kuzin el,felfedezés indul..kilépek az utcára..hdr van,bugok akadnak,de semmi zavaró,csak mint általában a gta-kban,kicsit belelógok néha tárgyba vagy emberbe,ha tök közel állok hozzá...parton tata ül a padon,olvas,elé állok,elhajt a toszba:)..arréb megyek,eszek egy hotdogot..a stégen a rendőr valami zsebest kerget...össz vélemény elsőre...San Andreasnál szebb..a sajtó képek szintjét messze nem éri el,de hangulat máris 5ös,kinézet számomra tökéletes,akár SA/VC grafikával se bánnám,szeretem a GTA-kat..
Magyarítás működik,ékezetet is kezeli..beállítás alapból 1024-en a monitoromhoz igazodva...2 opció,a display menüben,részletesség meg akármi talán...az mediumra és high-ra állt be alapból...eddig semmi akadás,semmi swappolás,éjjeli vezetés,aztán reggeli séta,emberek,autók..persze ez még itt nem az npc-hegyek,majd meglátjuk akció közben mi lesz...
most megnézem azt a parancssoros további grafikai beállításokat...