Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • RedRiot
    Érdekes, nekem kb. ugyanez a proc. de csak 3850-es kártya, és detto ugyanezeket a beállításokat adta automatikusan. Benchmarkban vmi 27fpst mért. Érdekes, hogy ettől sokkal erősebb konfigokon sem megy nagyságrendekkel jobban...

Végül 8.11 Catalysttal sikerült működésre bírnom. Végülis eldöcög, épp hogy játszható ezzel a 20-25fps-el, de 2008-ban azért nem ehhez van szokva az ember. A grafika hihetetlen bugos - legalábbis az én gépemen - ilyen fos árnyékokat már vagy 6-8 éve nem láttam. Mintha MS-Paint festékszóróval fújták volna, vagy nem is tudom. Először azt hittem hogy a Catalyst install során vhogy 16bitesre állítottam a színmélységet, de nem. Kb. akkor szokott ilyen sráfozott/pöttyözött tónusozás lenni, mint a GTAIV-ben a fényszóró és árnyék effekteknél. Legszívesebben ki is kapcsolnám a francba.

Télleg, nincs vmi .ini file, amiben egy kis tweakeléssel javítani lehetne a teljesítményen?

Remélem a RStar nem szarik a fejünkre, mert maga a játék ígéretes lenne, tetszenek az apró részletek. Pl. leállítom a motort, kiszállok az autóból egy csendes helyen, és hallatszik a kihűlő motor pattogása. Animációk sokkal jobbak, pl. gázolás -> és ilyenkor aki elgázolt megáll, kiszáll a kocsiból, pofázik - nem csak simán megy tovább a bután scriptelt picsába.