Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • BiG G
    no, a futár meghozta délután 4-kor, kb egy órát el kellett szöszölni a telepítésekkel, hálistennek a games for windows live és a rockstar social club accountok már megvoltak. egyedül a windows xp-hez az sp3-at kellett feltegyem, mert kidobta azt a bizonyos RNM40 hibát (asszem), de ezen kívül semmi hibaüzenet nem jött szembe.

a játék lehet hogy még optimalizálatlan, lehet hogy nem úgy fut ahogyan kellene, de így is áll-leejtős. a hangulat, az autók fizikája és kidolgozása, a város az emberek és megannyi minden amiről már százszor olvashattunk tesztekben. az utolsó megveszekedett kibaszott forintig megérte az árát (már elnézést), ezt már most látom, alig egy óra játék után.

csináltam pár screenshotot is, linkelem őket, nehogy bárkinek is megfogja a sávszélességét.

kép1, kép2, kép3, kép4, kép5, grafikai beállítások.

ahogy az látszik mediumra van téve a textúra-részletesség (és nem is érdemes override-olni, mert okosan lövi be magának: 256mb-os vga-val csak lowon lehet játszani, 512mb-ossal nekem medium-ot enged, gondolom ennél többel lehet high-ot, esetleg very high-ot beállítani), és sima high-on a render. így is eszméletlenül jól néz ki a játék, de ezt mozgásban kell látni szerintem, egyik youtube-os videó vagy screenshot sem képes visszaadni.

a konfigom: e8400, 2gb ram és egy hd4850. a procit direkt csak 3.2ghz-en járattam, majd megnézem 4ghz-el is, de szerintem inkább a vga-ért hálás a játék, abban skálázódik jobban. persze a fizikai számolásokat jobb híján a proci végzi, szóval itt sem árthat a proci tuning (ahogyan sehol sem). 8.10-es catalystem van és mint már említettem windows xp sp3. a képeken látszanak az fps számok, 30-40 fps között változik, a legkisebb amire felfigyeltem az 22 fps volt, a legtöbb pedig este hatvan-valahány. új ati driverrel és patch-el majd az egekbe szökik, addig játszunk így. :)