Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • DJ Skyline
    élvezettel játszották mindenhol. :) honnan tudom? a modokból, a legtöbb mod a németek kezéből került ki, a legdurvább ötletek meg a japók kezéből. még Dubai modder emberrel is találkoztam. oroszok meg öntötték magukból az orosz dolgokat. a legnagyobb oldalak meg németek, egyik sem amcsi. alig találkoztam amerikai mod készítő emberrel. nagyon sok dolog jött ki a San Andreashoz. majdnem 2x annyi autó minza Vice City-hez, gta3.net szerint 2445 autó van a SA-hoz, míg a VC-hez 1275. szóval élvezték ezt mindenhol, ha ennyire probléma lett volna ez a fekete kérdés, akkor szerintem nem lett volna ennyi dolog a játékhoz. szerintem meg jó volt ez a kis váltás, most egy harmadik feltörjük magunkat a csúcsra piti bűnözőből című dolog már lehet nem lett volna jó. (már ami a 3D-s korszakot illeti PC-re, GTA 3, VC, SA) és csak úgy mondom, GTA IV-ben a kapcsolataink nem kis része ismét néger kollégákhoz fűződik. persze nincs az a szoros kötelék mint a SA-ban volt, "tesssó, első a család, érted mindent, stb, stb."