Sziasztok :) Régen írtam már sg-re, pedig mindig olvasom, de mostmár én se bírok magammal :D Várom már nagyon :D San Andreas óta nem vártam ennyire játékot. Emlékszem SA topicban, valaki beírta, hogy előbb érkezett a játék és már lehet kapni. Na több se kellett, mentünk is ketten cdgalaxis-ba egy-egy példányért :D Odatelefonáltunk, hogy csak zárás után érünk oda, megvártak szerencsére :) Most is úgy tervezem, hogy megjelenés napján veszem meg ahogy itt legtöbben. Cdgalaxisnál kértem értesítést egyelőre aztán meglátjuk :)
Viszont lenne egy kérdésem Mint mondtam eredeti San Andreasom van, de sajnos tönkrement a lemez, telepitésnél kiakad egy helyen :( Van rajta egy kis repedés szerüség, biztos, hogy azért. Van rá esély, hogy kicseréltessem valahol? Tudom nem ma vettem, de régen olvastam(csak nem tudom hol) , hogy ilyen esetekben van, hogy kiszokták cserélni a cd-t/dvd-t. Csak sajnos nem akadtam rá se Take 2 , se Rockstar Games magyar supportra. Cdgalaxis meg már gondolom nem köteles cseréltetni. De ha valaki tudja írja meg legyen szíves :) Köszi :)