Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az 5 csillagot észrevettétek a sarokban? (#3737) /véletlenül hagyhatták rajta/
kuci06
gamestar hír a multiról
Olvassátok el a kommenteket! xD
(nem reklámnak szánom, de azt az élményt, ami az olvasás közben ért, nem szeretném csak magamnak megtartani 😄)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

bocs, h itt okvetlenkedek, de ha még nem közölte senki itt, majd én megteszem! <#smile>

Amikor a játékot tesztelõ szerkesztõk kezükbe kapták az Xbox kontrollerét, egybõl egy érdekes eseményre lettek figyelmesek. Az utcán egy férfi menekült a rendõrök elõl, majd Niko-nak majdnem nekiment. A manõvertõl elesett, majd a rendõrök felszólítására felállt. Az eset után a rendõrök elszállították autójukban. A szerkesztõk állítása szerint több ilyen, és ehhez hasonló események tarkítják Liberty City, amúgy sem unalmas városát.
- Az irányítás nagy vonalakban hasonló az elõzõ részekben megismerthez.
- Az autó gumijának kilövése után a jármû vezetõje szinte teljesen elvesztheti az irányítást jármûve felett, és ennek következtében akár falnak is csapódhat.
- A GamePro-s srácok egy újabb rádióállomásra is fényt derítettek, melynek neve Beat 102.7. Talán a március 20-i hivatalos oldal frissítése során ezt az állomást is viszont láthatjuk a többi 18 (!) mellett.
- Az utakon akár találkozhatunk fákat szállító kamionokkal is, melyek egy nagy ütközés során le is eshetnek. Talán felhasználhatjuk ezt a funkciót a rendõrök elõl való menekülés közben is [á la NFS: Carbon

gtaplace.hu

Óóó nem ismersz te engem 😄 menj át a 360 topikba és ird be ,h Ragnar szokott e elakadni jatekba 😄D

ProGabe
gondolom mentõ és tûzoltóautóban ülve sem kell majd fizetni a hídon

kik azok a barmok,aki beliCSeznek? 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ez még nem, de hasonló volt már, pl. ez
a környék meg a 2. trailer-bõl (is) ismerõs lehet
n3whous3
Szerintem is

púúúúú

Pepsi Twist
ez má vót sztem (vagy dezsávûmvan)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

egy új screenshot
volt aki rosszul ejtette? lol
amúgy mobilokból többféle lesz, valószínûleg lehet majd cserélni õket
- Ha sokáig nem mozdulsz Niko-val, az türelmetlenül elkezdi ropogtatni a nyakát, utána pedig a karját és a lábait.
- Ahhoz, hogy a Brooklyn hídon átmehess, 5 dollárt kell fizetned, ám ha rendõrautóban ülsz, ingyenes az átjárás.
- Niko mobiltelefonja egy Sony Ericsson W800i-re hajaz majd.
- Bár ezt már többen tudják, a Grand Theft Auto IV-ben ismét Francis International Airport lesz a reptér neve.
- Néhány küldetés során, és valószínûleg szabad mászkálás közben is használhatjuk majd a rendõrségi CB rádiókat.
- Nikolai Bellic nevét, - sokakkal ellentétben - Bellik-nek kell ejteni, és nem pedig Bellics-nek.
- Mobilunkkal a rendõrökön kívül a tûzoltóságot, és a mentõket is hívhatjuk.

by gta place .hu from games aktuell

De azért bocs, hogy ide is írok, meg a konzol topicba is!

29.-én, tévedés ne essék, Én is MEGVESZEM!

broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

n3whous3
Nade mit rontod itt a levegõt, ha konzolos vagy? 😄

púúúúú

broman191
Ilyen gonoszak lennénk... 😊)))

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

rotator
Csak aztán nehogy te sírjál, amikor az elsõ cutscene után elakadsz a sztoriban, mi meg nem tudjuk fogni a kezedet, hogy merre tovább! 😛

broman191
Plz ne röhögj ki minket<#rinya><#idiota>

Na ezt akartam mondani ,hamár engem lefikáztatok én meg majd jót röhögök rajtatok mikor sírtok ápr. végén. PC-s verzióra várhattok skacok 😄

broman191
<#eljen>

rotator
Majd mi is üvöltünk, ha bejelentik PC-re, hehe!

<#ejnye1>hát csalódnom kell "benned" ,de ez van 😄 szvsz ugyis hidegen hagy téged ha én csalódok benned

Regnar fan barátunk legszívesebben üvöltené a világ felé az érzéseit!
Per Pill. megértem!

tiszta óvoda..
Ragnar te meg inkább hanyagold a 3691-eshez hasonlókat (meg úgy általában a nagy betûket) és akkor mindenki happy lesz
broman191
Szerintem az emberünk kis túlzással fejezte ki gondolatait de ezért ne ítéljük el...az érzés a Far Cry-t idézi. A sok trailer és kép után amikor feltettem alig hittem a szememnek milyen szép és jó volt😊

písz dudez

Pepsi Twist
sztem te csak simán eccerûen függõ és hiperaktív vagy ^^

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bertino
szerintem rakassunk rá kényszerzubbonyt.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ezek a negativumok sose hatottak meg ,azt hiszel amit akarsz barátocskám 😊 ,de bizton állithatom kurvára nem vagy képbe ...íme pár szó amit nem árt tanulmányoznod: fan és ennek módozatai pl. fanatic ,hc azaz hardcore ,hc gamer stb.
Te biztos a húsfeldolgozás fanja vagy!

Kéremszépen nem teccik látni a mûvészetet a dolgokban 😄

Dávid kolléga tudja ezeket ,õ is legalább ennyira fan...csak sikerül magába tartania a ....nameg persze õ a házigazda 😄DD

hen-tes
omg..
Azért ugye barátaid vannak? Komolyan, mint egy 10 éves kis buzi, aki a játékokra veri ki.. D:
Ijesztõ! <#wow3>

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

kopa1
Mióta a Lipót bezárt, te is csak netkávézóba bírsz menni mi!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

KG21
get a life

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

rotator
Nem tudom, mit szívsz, de szerintem csökkentsd a napi adagodat. 😊

kiderült, hogy a korábbi magazin borítóján Roman barátnõje, Mallorie látható (#3689)
Én sztem már csak annyit füznék hozzá ,de mondjuk már lehet ,h mondtam 😄 ,na mind1 😛
,szal ha körbenéztek,belegondoltok a játékok 99% -nál jönnek a gameplay videók...TÖMKELEGE! Gameplay képek ....rajta a HUD stb. De mikor odakerulsz,h játszol vele ,teljesen más hatást ad vissza.

DE van a GTA ami más,ami kiemelkedik és tudja mitöl jön el a katarzis ...mert a trailereiben soha nem mutat semmit a majdan majd játékos által irányitott szemszögbõl ,nem látjuk a HUD-ot ÉS PONT ITT VAN AZ EGÉSZ VARÁZSA(legalabbis a dolog ezen részén 😄) :
mikor majd ott megjelenik elöttem és nyomom az elõrét , FELSÍKITOK,ordítok, mégegyszer megpöckölöm mire tényleg elhiszem....a kezeim szinte remegni fognak, a joy majd kiesik a kezembõl ...adrenalin fullon és ugrálok örömömbe😄 és közbe hangosan mondogatom : ÁÁÁÁÁÁÁÁ GECCCI EEE KURVAJJÓÓÓ ÁÁ MILYEN JÓ NÉZ KI TE ....stb stb stb stb...............
Ja eszembe jutott a szó skacok EUFÓRIA v milyen érzés mán XD eufórikus ,na mind1
Rockstar gonna be rock...hihetelenek a srácok!

HUNMemphis
YEP! Õk fasza srácok!A GTA IV-el bukni nem lehet.Egyszerûen elképzelhetetlen.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Kiváncsiak lehetünk én is az vagyok 😄 ....de abban biztosak lehetünk ,h a Rockstar MEGOLDJA!

HUNMemphis
Pontosan!Remélem hogy nem válik valóra.Ezért vagyok kívánmcsi hogy mégis hogyan oldják meg /=)

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

rotator
Na PONT ezt a fajta értelmetlen ökörködést akarja elkerülni a R* a leendõ mmo-ban.

HUNMemphis
Hát jah!Az egész város égne meg robbanásoktól lenne zajos.Sztem egyenlõ lenne egy 3.világháborúval.
Persze szar lenne mert mondjuk végre felcsatlakozól találsz egy dögös kocsit még el is sikerál kötni erre bumm rakéta.
Na jó akkor korház.Jön egy srác bumm fejbelõ.Vagy valami cheater tankal agyonnyom.
Vagy lopsz egy röpzit és éppen szállsz fel de valami vadbarom behajt eléd és belelök a vízbe vagy felrobbant téged.
Áhh nagyon érdekes lesz és én fogok rá áldozni egy bizonyos összeget hogy nyugodt szívvel játszhassak és azt mondjam:"Igen nekem eredetibe van meg a világ legjobb játéka".

blogom ...komment plx!

Kandurex ,ha nem gond beidézném azt a 2 hozzászólásod amit a multirol irtál alant....tetszik 😛
#3687 , #3695

Alwares
Micsoda engine kéne ahhoz 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Kandurex
live miatt, a boxok csak azon mozognak :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

rotator
Nem mintha érintene, de a boxosok és ps-esek vajon tudnak majd egymás ellen játszani online, vagy mindenki csak a saját fajtájával?

bertino
na ez zsír ez a plusz ablak a szövegmezõ felett <#eljen>

ilyet sok fórumba kéne csinálni.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

20-án további rádió részletek, képek és letöltések kerülnek fel a hivatalos oldalra
27-én pedig egy új trailer melynek címe(i): "Good Lord, What Are You Doing?" aka "Everyone's a Rat"
HUNMemphis
Nah akkor már nem lesz gáz.És mondjuk ha Isten is úgy hozza talán kultúrált játékosokkal dob össze.
Nem valami 12 éves cheater kis lurkóval =)

16 játékos a max
HUNMemphis
Látom lesz ez a Free Roam!Beindúlt a fantáziám és arra gondoltam, hogy tegyük fel több server lesz és ha te a Free Roam MP módot indítod vagy választod akkor olyan lehetne mint a WOW vagy GW + a TDU.
Mész az utcán és csatlakoznak az emberek.Jó sokan vagytok.XD micsoda káosz lenne mindenki lõne a másikra rakétavetõ bumm elszáll a kocsi agyonnyomja a x. játékost.Szóval izgi lesz.