Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Casper007
    Na azért egy kis képelemzés belefér:
    1.: Azért az utca odavág. A sok reklámtábla, de a pillértartók vagy mik (zöld bigyó) is tiszta rozsda. A kék reklámtáblán - szerintem patika - a második jelen ott a R* ikon. :P A kosik is nagyon jók, az indexlámpa már nem újdonság, de még most is boldog vagyok, ha ránézek.
    2.: A kép lényege szerintem, hogy leszűrhetjük, már nemcsak géppisztollyal lőhetünk ki a kocsiból. A motorháztető felett láthatunk egy osszeomlott épületet, a romok nagyon jól ki vannak dolgozva. Talán ahogy halad a játék, úgy építik újjá a házat. :D Bár az a fa még elég bizonytalan. Egy kicsit pixeles.
    3.: A víz nagyon szép! A hullámzás sem előre meggyártott, mint korábban, a hajó mozgásához igazodik. Végre a kormány úgy helyezkedik el, mint a valóságban. Tükröződik a vít, ez is nagyon jó, ráadásul nem tuszta a kép, hanem zavaros, mint a valóságban.
    4.: a reklámtáblák változatosak lesznek, én kb. 400 fajta táblára gondolok. A tábla alatt az a menekülő ipse nagyon durva. XD Nekem a közlekedési lámpa nem tetszik, azon még javíthatnának, de Niko mimikája most is király. A növény probléma most is előjön. Az a guggoló zsaru tök úgy néz ki, mint a San Andreas-ból Pulaski. :D
    5.: Nem tudom miért, de először a Goldberg féle küldi jutott eszembe. Biztos az öltöny miatt. Szóval ez bizonyítja, hogy lesz öltözködés, bár szerintem ez olyan Vice City féle öltözködés lesz, tehát egész szerelés váltás. Az üveg nagyon jól törik, és a jobb alsó sarokban láthatunk egy menekülő embert is. A jobb felső sarokban az a lámpa honnan ered?
    6.: A hátsü kocsi tiszta Ferrari. Nekem itt az égen, konkrétabban a felhőkön akadt meg a szemem, valami brutálisan jó. A padon ül két ember. Végre valahára minden nem úgy ül, ahogy kell. Tehát a nő keresztbe teszi a lábát.
    7.: Az a két terepjáró ugyanaz, az egyiken van gallytörő, a másikon nincs. Az a templom ismerős a GTA III-ból. Jó jel, hogy nem láttam két egyforma járókelőt, bár a postaláda melletti két figura kísértetiesen hasonlít. Az árnyékok is jók, érezni lehet a napszakváltozást is.
    8.: Nos igen, a víz fantasztikus, de ezt már mondtam. A madarak jobban kidolgozottak, az égen szembe ötlik. És végre élethű kikötő.
    Nos, nagyjából ennyi. :D