Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • ProGabe #12099
    és én mióta vártam már ezt. nem csak a GTA-k voltak olyanok, hogy "hihi, agyonvertem valakit egy műpélóval", hanem az összes klón is.

ezt szerintem már leírtam itt egyszer: én úgy voltam az eddigi GTA-kal, hogy végigvittem őket, 100%-ig a küldetésekre összpontosítottam, és eszembe sem jutott, hogy csak úgy hülyéskedjek a városban. én nagyon nehezen élem bele magam a játékokba (és ez jó, mert így 30 percnél többet egyhuzamban nem is tudok játszani semmivel, mert ráunok egy kis időre, aztán egyik napról a másikra meg végleg, akár évekre).

viszont a GTA IV, óóóóó a GTA IV :D kb. fél éve játszottam vele haver PS3-ján (kiment külföldre, persze hogy pont a megjelenéskor jön vissza :) és akkor nem tudtam megunni, hogy "csak úgy" voltam a városban. persze megcsináltam egy küldetést, csak azért, hogy lássam milyen. de itt már annyira élethű az egész, hogy az, amikor elkötsz egy helit nem úgy szórakoztat, mint az eddigi részekben, hogy csak vihogsz, hanem, ááá nem is tudom megfogalmazni igazán hogyan, de szórakoztat

itt már nem csak olyan dolgokat lehet csinálni, amiket a való életben soha a büdös életben nem tudnál megvalósítani (jetpack, sugárhajtású repülő, stb), hanem azt érzed, hogy te is megtehetnéd, csak ugye kattanna a bilincs, fröccsenne a véred. feszültséglevezetés a legfelsőbb szinteken :)

és ezért kell szigorúan venni azt a bizonyos 18-s karikát, mert tényleg annyira élethű, hogy sok - alapvetően aberrált hülyegyerek - nem fog tudni különbséget tenni a játék és valóság között