54919
-
#12124 mozgásban kell majd látni. nem mindegy, hogy az eleve homályos valami mosódik el a motion blurtől, vagy egy szép, éles textúra :) szóval, majd ha mozgásban látjuk hozhatunk igazi döntést! -
Neoncsoves #12123 legjobb* -
Neoncsoves #12122 igaz igaz, a 2. kép télleg nem a legjob... de ezt max a View Distance-szel állítod, vagy nem tom -
#12121 egy szavam nem lesz ha be lehet állítani ugyanolyan szépre mint konzolon. -
#12120 ja meg xboxon nem lehet olyan jó a graf mert az mégiscsak 1 "kötött" gépezet nem olyan hogy van jobb meg rosszabb teljesítményű :) -
#12119 gecihomány és hdr ide vagy oda, de reálisabb a "két kilométerre ellátok szabad semmel" típusú második pc-s képnél. -
#12118 Pc sokkal jobban néz ki de tudod miért? mert lehet állítani a grafot... xboxon meg gondolom nem lehet (legalábbis szerintem) -
Neoncsoves #12117 hát ha neked attól szép egy játék hogy minden gecihomály a távolban, meg olyan HDR hogy majd kisül a szemed... omg -
#12116 szerintem is, de van xboxom is :D -
#12115 egyetértek pedig nincs konzolom (mondjuk lehet neked sincs :D) -
#12114 kövezzetek, de szerintem szebb a konzolos. igaz, hogy élesebb és élénkebb a pc-s, de rosszabbul néz ki akkor is. csak az effekteket spórolták le, vagy a kezdeti verzióból képek, de sehol sincs a konzoloshoz képest (a képek alapján szigorúan) -
#12113 Innen a szavazásból: Warez(76) = előrendeltem(23) + a megjelenés utána veszem meg(50) és még majd ide jön akik később veszik meg. -
#12112 Najah meg ki tudja milyen gépigénnyel jön :I -
#12111 kicsit milliószor élénkebb és élesebb a PC képe, én még mindig azt mondom várjunk megjelenést, ki tudja mit PSeltek a képeken -
#12110 Így van a Mafia sokkal komolyabb volt, picit más stílus. A True Crimeal meg a többi fossal nem is játszottam így azokról nem tudok semmit. -
#12109 A Konzol kicsit homályosabb hatást kelt a PC pedig letisztult:) -
Newfronter #12108 PC vs. Console
-
#12107 stílusában épphogy teljesen más szerintem. eleve más milyen korszakot ölel fel, és egyébként is sokkal komolyabb szerintem. némely tekintetben jobb is mint a GTA, én speciel várom annak is a folytatását.
ProGabe szerintem a GTA-koppintásokra gondolt. pl. True Crime, meg még volt egy pár, de nem nagyon emlékszem már rájuk (annyira jók voltak :)) -
#12106 "nem csak a GTA-k voltak olyanok, hogy "hihi, agyonvertem valakit egy műpélóval", hanem az összes klón is."
Azért ez nem teljesen igaz. Vagy csak nem játszottál a Mafiaval. Bár nem igazán a GTAra hajaz, de azért stílusban nagyon hasonló.
-
#12105 google. -
#12104 kva sok videó van (nem csak youtuben) -
#12103 Valaki készítsen konzoljáról videót a GTA IV-ről, elfogadható minőségben, és mutasson új, izgi dolgokat benne:) -
#12102 na ez elég meggyőző volt, illetve Bil Ur Sag hsz-e is, megint kezdem nagyon várni :)) -
#12101 Pontosan! Ugyanígy látom. Erre is írtam hogy sokkal komolyabb az egész. Szinte érzed a bűnös világot magad körül. Igen a helikopterezés nagyon klassz dolog. :) de tényleg a 18-as karika szerintem most minden eddiginél erősebb. Egyetértek. -
#12100 -
#12099 és én mióta vártam már ezt. nem csak a GTA-k voltak olyanok, hogy "hihi, agyonvertem valakit egy műpélóval", hanem az összes klón is.
ezt szerintem már leírtam itt egyszer: én úgy voltam az eddigi GTA-kal, hogy végigvittem őket, 100%-ig a küldetésekre összpontosítottam, és eszembe sem jutott, hogy csak úgy hülyéskedjek a városban. én nagyon nehezen élem bele magam a játékokba (és ez jó, mert így 30 percnél többet egyhuzamban nem is tudok játszani semmivel, mert ráunok egy kis időre, aztán egyik napról a másikra meg végleg, akár évekre).
viszont a GTA IV, óóóóó a GTA IV :D kb. fél éve játszottam vele haver PS3-ján (kiment külföldre, persze hogy pont a megjelenéskor jön vissza :) és akkor nem tudtam megunni, hogy "csak úgy" voltam a városban. persze megcsináltam egy küldetést, csak azért, hogy lássam milyen. de itt már annyira élethű az egész, hogy az, amikor elkötsz egy helit nem úgy szórakoztat, mint az eddigi részekben, hogy csak vihogsz, hanem, ááá nem is tudom megfogalmazni igazán hogyan, de szórakoztat
itt már nem csak olyan dolgokat lehet csinálni, amiket a való életben soha a büdös életben nem tudnál megvalósítani (jetpack, sugárhajtású repülő, stb), hanem azt érzed, hogy te is megtehetnéd, csak ugye kattanna a bilincs, fröccsenne a véred. feszültséglevezetés a legfelsőbb szinteken :)
és ezért kell szigorúan venni azt a bizonyos 18-s karikát, mert tényleg annyira élethű, hogy sok - alapvetően aberrált hülyegyerek - nem fog tudni különbséget tenni a játék és valóság között -
#12098 mindjárt megjelenik, nem kéne már valamiféle gépigényt kiadnia a rockstarnak? -
#12097 Valóban. Nem rossz amit mondasz. Egy barátom pont ezzel jött egyszer oda hozzám. Pisti ez a Gta már nem az a gta. Kérdem miért nem? És felsorakoztatta az érveket. Valahogy a humor nem jön át. Túlontúl komoly az korábbi részekhez képest. Mondom okés már értem. Igen ilyen téren már nem az a GTA. Ha a régebbi részeken időnként jókat nevettünk, itt lehet hogy egyszer sem derül mosolyra a szánk. És igen valóban. Itt a humor már nem az ami régen, de sokkal több annál. Maga a játék nem is kívánja meg hogy olyan legyen mint régen. Amíg a korábi részek egy feelinges akció-vígjátékra emlékeztettek leginkább amolyan Tarantino stílusban, addig ez az új rész inkább egy akció-thriller, nem kevés dráma elemmel fűszerezve. Gta-k esetében sosem volt még példa arra hogy elszomorodjak most sikerült. Tehát valóban ez a Gta már nem az a gta. Egy új "születés" kezdete, ami én!!! szerintem jót tett a sorozatnak. Ne is keresse benne senki a régi érzésvilágot mert hamar csalódhat. Fényéveket komolyodott a game korábbi önmagához képest, a story mélysége pedig még a morbid humort is maga alá temeti. De most volt először az az érzésem a sorozat történetében hogy ez bármikor megtörténhet az emberrel. Kemény világban élünk, és a Gta 4 az egyik ilyen kemény világ alternatív megtestesítője. -
#12096 Bőven megéri a pénzét. Mióta boxom van sokkal jobban odafigyelek arra hogy mire adok ki pénzt. Nem chip-eltetett. Nem is szándékozom. De a GTA 4 nagyszerű vétel volt. A rockstart neve szerintem garancia a vételre. A játék pedig überjó. Bár ízlések és pofonok, ez csak az én véleményem. Elnézve a pc graf-ról kiadott képeket, hát mit ne mondjak. Le a kalappal. Senki sem mondhatja rá hogy egy egyszerű port az egész, hiszen rátettek egy lapáttal a srácok. Szerintem az egyike azon csapatoknak akik megérdemlik hogy megvegyék a remekeiket :) -
#12095 az ódákban annyira nem lennék biztos. az hogy első körben mindenhol ilyen 100%-os értékeléseket kapott, és mindenki imádta az nem jelenti azt hogy tényleg ennyire jó is – elég csak arra emlékezni, amit több konzolos kollega mondott, miszerint kiveszett belőle a GTA feeling, egysikúak és unalmasak lett a küldetések.
őszintén szólva nem tudom mennyi igaz belőle, illetve hát ez mindenki saját megítélésén múlik, hogy ő mit tart izgalmasnak, és mivel fog jól szórakozni, annyit mondok csak, hogy nem árt minimális fenntartásokkal kezelni a dolgot, hiába a nagynevű elődök. -
#12094 Az első mondat #12090 -re akart menni. -
#12093 A multi live-es lesz, sztem az elég burtál védelem, és konzolon úgytudom nem volt system link (ami a lan-t jelenti), úgyhogy lehet PC-n sem lesz LAN :(
Egyébként elég sokan írták, hogy nem lett olyan jó ez a rész, többen azt is írták hogy a legrosszabb rész. Remélem csak azért, mert túl sokat vártak, vagy más ok miatt. Videók meg képek alapján nem tűnik rossznak. -
#12092 erről van szó, ennyi. -
#12091 én letőtöm warezba aztán ha olyan jó mint a TDU (a saját kasztjában) akkor lehet róla szó hogy megveszem :D -
#12090 attól még a elcsúszhatnak valami banánhéjon, bár kétlem.
én megvárom az első beszámolókat és ha úgy ítélem meg, hogy nincs gond, akkor már rendelem is. pont jól jön az a +3 nap, így legalább nem érzem majd, hogy késlekedek :)
két dolgot remélek: brutál védelem, ck-kulcs függő multi. na jó, azért legyen benne LAN -
#12089 Szerintem a GTA letett annyit az asztalra, hogy ne kételkedjen az ember a fejlesztőkben.
Más résztől meg dupla biztosítás, hogy már másik platformokra megjelent és ódákat zengenek róla. -
#12088 Hát, ha megoldják a multit én megveszem. De az értelmes emberek mindent kipróbálnak mielőtt megveszik.. Először megnézem hogy milyen, megéri-e a12k-t. Ha jó (ami elég valószínű) , akkor meg veszem természetesen. -
#12087 valószínű. -
#12086 szól apucinak, vegye meg, ez is ide tartozik -
#12085 Egy ilyen névnél én soknak tartom, mennyien lesznek még akik fórumot sem olvasnak.