Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Bil Ur Sag
    Valóban. Nem rossz amit mondasz. Egy barátom pont ezzel jött egyszer oda hozzám. Pisti ez a Gta már nem az a gta. Kérdem miért nem? És felsorakoztatta az érveket. Valahogy a humor nem jön át. Túlontúl komoly az korábbi részekhez képest. Mondom okés már értem. Igen ilyen téren már nem az a GTA. Ha a régebbi részeken időnként jókat nevettünk, itt lehet hogy egyszer sem derül mosolyra a szánk. És igen valóban. Itt a humor már nem az ami régen, de sokkal több annál. Maga a játék nem is kívánja meg hogy olyan legyen mint régen. Amíg a korábi részek egy feelinges akció-vígjátékra emlékeztettek leginkább amolyan Tarantino stílusban, addig ez az új rész inkább egy akció-thriller, nem kevés dráma elemmel fűszerezve. Gta-k esetében sosem volt még példa arra hogy elszomorodjak most sikerült. Tehát valóban ez a Gta már nem az a gta. Egy új "születés" kezdete, ami én!!! szerintem jót tett a sorozatnak. Ne is keresse benne senki a régi érzésvilágot mert hamar csalódhat. Fényéveket komolyodott a game korábbi önmagához képest, a story mélysége pedig még a morbid humort is maga alá temeti. De most volt először az az érzésem a sorozat történetében hogy ez bármikor megtörténhet az emberrel. Kemény világban élünk, és a Gta 4 az egyik ilyen kemény világ alternatív megtestesítője.