Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Dante73
    Más topikból kiindulva, 100 Hszből 60 warez, 20 hiszti a warez miatt, 10 flém, (bibibiiii-nekem 2 FPS-el több van, mert Te csicska vagy!) 10 meg a játékról szól. Nagyjából.
    Emiatt én játékok megjelenése körül mindig a warez topikot olvasom. 20 warez, 70 játék, 10 flém. Hiszti nincs, szinte soha, (Kivéve mikor a hittérítők betévednek.... De gyorsan lerendezzük őket)) ) Sokkal, de sokkal nagyobb nyugi van ott, pedig az egyetlen különbség (elméletileg) a warez miatt hisztizők tábora. Gyakorlatilag meg az van, hogy aki nem képes elolvasni a letöltött cuccban a read me fájlt, az a warez off topikot sem képes megtalálni, mert nem szereti a nagy piros betűket, és fogalma sincs, mi az a warez. Ha azt mondod neki FAQ, akkor azt mondja, hogy a tidbe....
    Úgyhogy itt is lesz warez, dögivel....

Viszont kíváncsi leszek, hogy sikerül a PC port. Általában nem szúrják el a GTA-k portját, csak a kamerát lehessen VÉGRE fixálni.... Ne menjen be mindig a kocsi mögé.... Istenem, hányszor nem láttam miatta valamit, mondjuk gyalogost, és kaptam 1-2-3 csillagos körözést.....