Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoda001
végleges logo, ami majd a játék boritoján lesz.

http://9gag.com/gag/5135249

ProGabe
úgy látszik tartósabbak lesznek a kocsik,nekem legalábbis ez jön le abból,hogy kell majd egy-két perc mire Niko ellopja õket..

ez az euphoria motor vadállat,R* óriásit lépett azzal hogy beleteszi

euphoria bemutató

Endorphin learning edition letöltése,ez teljesen ingyenes,nincs limitálva semmi,és olyan mozgásokat csinálhatsz vele,mint pl Niko lebegése a helin,kamionon!!!én még jó régen kipróbáltam,kell hozzá kód,amit ugyebár ingyen lehet igényelni,és gondoltam szólok,hogy nekem annó több mint egy hét volt mire megjött a mail,szal aki ki akarja próbálni,annak türelem!

MÁS:modikank nem kéne szólni,hogy szúrjanak be egy sort a banner alá,miszerint még nincs bejelentve PC-re?minden 3-ik ember ezt kérdezi,kicsit már unalmas...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

valószínûleg igen, de csak évvégén lehet majd tudni biztosan
trogerzsiger
HEllo!

Bocsi a hülye kérdésért, de ügye jön pcére?

Yoda001
tudjuk<#idiota>

Újabb információk a német GamePro magazintól:

A tegnapi nap folyamán ismét egy érdekes elõzetes látott napvilágot Németországban. A GTA4.net internetes rajongói weboldalnak köszönhetõen egy teljes angol fordítás látott napvilágot, melyet mi megpróbáltunk a lehetõ legjobban Magyar nyelvre fordítani. Igazság szerint nincs sok új információ az elõzetesben, de azért van olyan, amit eddig nem nagyon tudtunk.

A játékban különbözõ animáció "csomagok" kapnak majd helyet az autók rablásához, mely azt jelenti, hogy nagyon sok különbözõ módszert kapunk, melynek segítségével eltulajdoníthatjuk más járókelõk autóit. Ebbõl már egyet ismerünk, melyszerint Niko a könyökével töri be egy esetleges autó szélvédõjét, majd a mûszerfal mögött található kábelek segítségével indítja azt el. Ez a hír azért is érdekes, mert sokkal dinamikusabb animációkra számíthatunk, az Euphoria rendszernek köszönhetõen, azaz majdnem mindig másképp fogunk egy-egy autót vagy motort eltulajdonítani.

Niko autó lopás közben sokkal realisztikusabban fog reagálni a környezetére, tehát a folyamat végrehajtásakor néha láthatjuk, amint körbe néz a környéken, hogy nincs-e esetleg egy gyanús személy arrafelé.

Egy régebbi interjúban kijelentették a készítõk, hogy a játékban sokkal kevesebb unrealisztikus elemet fogunk megtalálni. Ez azt jelenti, hogy ezúttal nem lesznek különbözõféle nyilak meg jelzések térképünkön. Mivel már tudjuk azt is, hogy a mobiltelefon nagy szerepet fog játszani ebben a részben, ezért számíthatunk akár egy rendesen kidolgozott GPS rendszerre is. De ez egyenlõre nem megerõsített információ.

Tanulva az elõzõ részek gyengeségeibõl, ezúttal a fejlesztõk minden egyes utcának egyedi nevet fognak adni. Ezek kijelzésére még mindig a HUD szolgál majd, valamint különbözõféle jelzõtáblák, melyek feltehetõleg utcasarkokon és egyéb helyeken fognak irányt indikálni a játékosnak. Azon, hogy a játék elején egész Liberty City bejárható legyen, vagy korlátozott játéktérrel kezdjünk, még mindig gondolkoznak a készítõk.

A készítõk megkérdezték Dan Houser-t, hogy lesz-e különbség a játék Xbox360-as, valamint Playstation 3-ra készülõ verziói között, majd azt válaszolta, hogy megpróbálnak minél kevesebb különbözõ dolgot implementálni a játék két verziójába, valamint hogy egyik konzolnál sem veszik figyelembe, hogy valamivel jobb-e a másiknál. Mindkét konzolon ugyanolyan bonyolult a fejlesztési folyamat.

Sorry, hogy ilyen hosszú lett!

helikopter lesz..

Gerbill
De minek rakják bele a WTC-t ha már lerombolták. A Driver IV ben sincs benne 2006-ban csak 78-ban.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

rotator
A GTA 4-ben sem lehet repülni...

az biztos nem, El Burro-n kívül D-Ice és King Courtney van még de azok közül egy sem ilyen, én inkább japánnak nézem
Fido4life
az a bördzsekis az az egyik telefon küldetés adó, szintén a GTA III-ban

Muki100
Akkor arab skin, és realisztikus toronyomlás mod is kell.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

érdekes ez az artwork sarok, a GTA3-as borító mellett még van egy fekete bõrdzsekis alak akirõl gõzöm nincs hogy ki, mellette pedig szintén a régi Liberty-bõl 8-Ball

amúgy ha lesz benne repülõ kocsi cheat kód, és olyan lesz mint a SA-ban, akkor simán lehet majd repülõket gyártani rájuk
bertino
ez a programkódtól és a programozóktól függ

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

akyyy
szvsz késõbb simán lesz hozzá wtc mode, meg tesznke bele repülõt is. helikopter kis módosítással. de csak ha könnyen modolható lesz a game.

tényleg, ha most xbpoxra tesznek bele multit, akkor vhogy egy könyebb módszerrel nem lehet pcre is tenni bele multit?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Yoda001
igaz..

de ott nem tudsz repülni, és csak a játék feléig van

Yoda001: jelzõbólyák a GTA3-ban is voltak, a hajó meg alap...
rotator
Nagyon atom ez a híd!

rotator
DrIVerben is van, még sincs belõle gond és nagyon királyságos! 😊

Yoda001
egyébként észrevettétek hogy vannak bólyák és hajók is?

igen, és méghozzá milyen szép! 😊

amúgy lesz nem2 classic járgány
check this out:

ott hátul is vmi amcsi dög van 😊

szal lesz legalább 2 régi gépezet is 😊

Jah tényleg, igazad van, erre nem gondoltam.

a valóságban is vannak régi amcsi autók...

az semmiképp se lett volna, nem véletlen a repülõk "kiírtása" sem
de azért lesz egy vagy több régi autó kicsit újitva: STALLION 😊

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

rotator
Ejnye, akkor nem lesz WTC se, anélkül a new yorki látkép csak félkarú óriás. 😞

hát ha a játék 2007 ben játszodik, eléggáz lenne ha 1980 as autók lennének csak New York-ban..

Az komoly lesz, ha a mai kocsikat másolják le!

Végre nem kell modern modot letölteni😊

rotator
Így már más a leányzó fekvése! 😊 Samuel L. Jackson király volt és Chris Penn (R.I.P.) és James Woods is.

nem amatõrök, csak kevésbé ismert színészek, akiknek a hangjuk jobban illik az adott karakterhez

a híresebbeknek én is jobban örülnék, a SA-ban is milyen király volt már Samuel L. Jackson vagy Peter Fonda, hogy csak a leghíresebbeket hozzam fel

Salvatore hangjának pedig Frank Vincent-nél jobbat nem is taláhattak volna, szerintem õ legjobb az összes részben
ProGabe
szerintem nem kell majd szomorkodnod.nem tudom ki találta ezt ki,de nagyon unatkozhatott.méghogy amatõrök,a világ egyik legprofibb játék-programozó csapatánál?utca embere nem tud szinkronizálni,profi színészek pedig azt a karaktert adják amit kérnek tõlük,ha kell egy orosz maffiózót,ha kell egy nyugati "gangsta"-t,ezt mondjuk nem tudom minek kéne ecsetelnem...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

rotator
Én nem örülnék annak, ha amatõr, utcáról behívott emberek szinkronizálnák a karaktereket. A kereskedelmi tévék szinkronjai is mind csapnivalóak, pedig az ottani hangok valamicskét konyítanak a szakmához elvileg, de ha még annál is képzetlenebb emberekkel akarnak nyomulni, akkor... 😞

igen, de ettõl még a többi lehet "átlagos", fõleg ha neki csak egy kisebb szerep jut
fery02
Ez jó hír, de korábban úgy hallottuk, (lehet hogy csak én) hogy a szinkronhangokat éppen, hogy nem jó hangú emberek kölcsönzik majd, hanem átlagos emberek.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

nem vicc, de nem csak az új dalokról van szó hanem a régebbiekrõl is
Blekk Síp
Info: Hardwired

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

rotator
Ez valami vicc?

ProGabe
A GTA IV. szinkronszínészeit és a játékban majdan hallgatható zenéket eddig szigorúan titokban tartotta a Rockstar. Ma viszont bejelentették, hogy az egyik eddig ismeretlen nõi szereplõ hangját az ukrán énekesnõ Ruslana fogja kölcsönözni. Ruslana 2004-ben nyert euroviziós dalversenyt és hazájában, Görögországban és Belgiumban igen népszerû. A szinkronhangja mellett az énekesnõ új lemezének pár dala is bekerül a játékba! A csinos hölgy hivatalos oldalát ITT lehet megtekinteni.

AntiHero
vótmán..sok újat nem mondanak.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ProGabe
a GameTrailers is elemez:
SD verzió
HD verzió
tipp:ha a movokat átnevezitek hdmov-vá,akkor lassabb gépeken is szépen megy a hd-s cucc,mert más codecet használ hozzá!

Fido4life
hát hogy megfogjuk e szokni azt nem tom, nekem biztos nehéz feladat lesz.. Külsõre nincs semmi problémám vele...

Muki100
Nagyon erõs akcentussal beszélnek, de majd meg lehet szokni. Amúgy meg ez a lepukkantság nekem bejön, az SA elején is bejött de annak hamar vége lett, és ígyis gyors meg lehetett gazdagodni, remélem itt egy kicsit nagyobb kihívás lesz.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

hen-tes
Épp annyira lepukkant mint egy átlag magyar. 😛

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

sztem te vmit benéztél 😊)
amúgy kezdetben Niko nekemse volt annyira szimpi , de egyre jobban bejön 😛

rotator
Dehogyis nem érdemes kiadni nagyon jó graffal, a kulcs a motor skálázhatóságában rejlik. Vannak játékok, amiket hiába butít le az ember, csak csúnyább lesz, de ugyanúgy döcög (vagy el se indul) régebbi gépeken. Akinek viszont jó konfigja van, az nyilván szeretné, ha megdolgozna a gép a befektetett pénzért. Arról nem is beszélve, hogy így a többször újrajátszható játékok az idõ elõrehaladtával mindig tudnak "újat" mutatni és szépülni, ahogy az évek során a delikvens gépe is fejlõdik. 😊

Egy ilyen híres nagy rajogótáborral rendelkezõ gammát azért nem érdemes über high-tech motorral kiadni (a SA sem volt egy nagyon ütõs grafikájú game abban az idõben), mivel ez a gépigényt növelné meg, és azért nem hiszem hogy a Rockstar elveszítené ezért a rajongók egy részét. Ugyanezt tesz az EA az NFS és sportjáték sorozattal is, amelyek egy alsókategóriás PC-n is elrohangásznak (igaz az NFS-eknél némi grafikai butitás árán). Igaz mire megjelenik PC-re (tavasz?), addig már más lesz a alsó/közép/felsõkategória, mint most.

n3whous3
A kép valszeg úgy van,ahogy az SA-ban volt: Átvezetõ moziban a modellek kivitelezése kicsit jobb,mint játék közben.

Amúgy pedig respect az ötletért, hogy valamilyen balkáni csávesz lesz a fõszereplõ, de az biztos, hogy ebbe a kukatöltelékbe nem fogom magam beleélni. Túl lepukkant a csávó, nagyon útálnivaló. Eselteg fõellenségnek jó lenne 😄

Ja és azért világosabb a keze a képen, mint a pofája, mert talán a fény ott éri el. A feje meg árnyékban van 😛

púúúúú

Ezen már én is elmélkedtem. Az tényleg érdekes lesz ha már nem lehet tovább fejleszteni a grafikát, ugyanakkor szerintem az nagyon jó is lenne, mivel a grafika helyett több idõ jutna a játék más elemeire, így sokkal jobb játékok készülnének mint ma.