A hotdog-os standok szilardak, nem fujja el oket a szel. Sot, semmifele mas tereptargyat nem borigat fel (legalabbis en nem vettem eszre). Tobbek kozt azert sem, hogyha esetleg neked kaja kell mert egy missziban szepett kepen lottek, akkor azert viharban is legyen erre lehetoseged, ne kelljen rogton ettermet keresgelni.
A legellenallas meg olyan, amilyet az Euphoria engine-tol kaphatsz, szerintem ennyire nem reszletes. De oszinten megvallom ilyenekre nem figyelek a jatekban. :)
Osszessegeben szerintem nem lesz panaszod a jatek aprolekossagara. A Rockstar-os arcok egy olyan reszletessegu varost raktak le az asztalra, amihez foghato meg nem volt a jatektortenelemben. egyebkent alapteruletben szerintem akkora, mint a San Andreas 3 varosa egyuttveve. Egy igazi, elo, lelegzo New York-klont kapsz. A varos es a benne rejlo lehetosegek szinte korlatlanok (majdnem minden nap fedezek fel valami ujdonsagot, ami eddig meg nem tunt fol). Valahogy ugy tudnam erzekeltetni, hogyha a San Andreas reszletessege 8 pont volt, akkor a GTA IV valahol 100 folotti pontot erdemelne.