Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
Valahol mintha azt olvastam volna, hogy az egyik újságnak mutattak egy "demópályát" a játékból x360-on. Esetleg errõl nincs valahol leírás, vagy VIDEÓ?

púúúúú

õ viszont már nem Sprunk-ot szorongat

amúgy van még mit javítani:

az elsõ képen a két csaj rendesen összeolvadt

ennek az idõs hölgynek pedig szemmel láthatóan gondja van a gravitációval.. xD

nem tudom ez feltûnt e már valakinek,
mindenesetre ez egy hambi és egy üveg Sprunk

amúgy érdekes hogy ez a felhõkarcolós dolog még logó nélkül van hardwired-en, mondjuk mindegy mert õk is lopták..
M@TriX
jah, ezt én is láttam

amúgy ha repzaj nem is, de remélem heli az lesz benne az nem annyira gyors és nagyon nagy feeling lenne...

Felhõkarcolók GTA4 vs Valóság

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Gerbill
Mibõl gondolod, hogy részletesen van megcsinálva a felhõkarcolók teteje?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

AntiHero
Hát hogy kevesebb legyen az FPS<#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kit--Kat
Amúgy no para tuti lesz benne kopter, különben minek csináltál volna meg ennyire részletesen a felhõkarcolók tetejét?!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

AntiHero
One Shot:<#idiota>

Kit--Kat
Remélem ez után Vice City feltuningolt verziója jön, mert nálam még mindíg az üt nagyot.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kandurex
ej, vazz, na, nem voltam képben

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

<#nemtudom>

ezeket még réges régen betettem már 😊

sõt ki is elemezgettük 😄

Drephis
elnézést a stílusért :|
értelmesen: ezeket a képeket már mki látta minek rakod be?

help

Drephis
és ezeket miaf*sznak raktad be? 😄

help

n3whous3
<#nevetes1>

púúúúú

És Hiro-nak meg lenne egy üzenete "Save the Gta4 and NY will destroy, soon..." 😊
n3whous3
Szólni kellene Hiro-nak, hogy menjen elõre az idõben azt' hozza vissza nekünk a 4. részt, mert nem akarok várni egy évet. (aki érti, az érti...)<#vigyor3>

púúúúú

GTA3,VC, SA mindig ez volt...késõbb jelentették be h. lesz PC-re
n3whous3
Igaz. A Vice City esetében is jó ideig nem volt HIVATALOS infó arról, hogy lesz-e PC verzió. (vagy a San Andreasnál volt ez?...)

púúúúú

pár kiskép az Informer-bõl

24-7 és RANCH ruházat a San Andreas-ból

ez a verda meg kicsit nagyon hajaz egy Ferrari 360 Modena/Spider-re
Sztem meg fog jelenni PC-re, de azt külön is be fogják jelenteni...(mintahogy eddig is ment h. késõbb jelentik be PC-re mint konzolra és mindig is írogatta mindeni és PC-re nem lesz???😊)
Ez eddig is így volt,pl GTA3,VC,SA megjelenés mindig az adott év októbere, vagy november eleje a konzolosoknak, a következõ évben pedig április vége körül jött a PC-s változat, ez a Sony miatt van h. kötött egy megállapodást a Rockstar-ral, h. a PC-s ne jelenjen meg a konzollal egyszerre hanem egy fél évre rá...Meg a marketingnek is jó(több hír több pénz, nagyobb hírverés...).
PC-s változat gépigénye sztem DX10-es vid.kártya kell majd hozzá ami egy év múlva már nem is lesz olyan drága.
Megjelenés PC-re 2008.április vége fele,SZERINTEM!!!
AntiHero
Ez jaóóó.

Bár kicsit PIXARos beütése van.

n3whous3
De hátha úgy oldják meg a várost, hogy nem szigeten lesz. Ugyanis nekem kiábrándító volt, hogy a semmi közepén állt az a rohadt SA állam, nameg Vice City...

Ezért nem lesz sztem repülõ.

púúúúú

Pipör

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

[HUN]FaTaL
elõször aszittem valami konzolos gta reklám az elején aztán rájöttem hogy mégsenemse😄D

http://goo.gl/gd6Zi5

Drephis
ja ma láttam pont rohadt jó 😄

help

Drephis
<#eljen>

help

rotator
Kmarha
Apropó, feltünt nektek hogy a Coca-Cola cég mekkora GTA és fõleg Liberty City lázban ég? 😄 Csak kapcsoljátok be egy fél napra a TV-t, és néha nézzetek oda, fõleg ha a "Aki szeretet kap, az szereteted ad" vagy mifene reklámszövegszörnyüséget halljátok 😄

Ez lehetne az új GTA feeling 😄 Nem azért rángatjuk ki a csávókat a kocsiból hogy elvegyük a drágaságát, hanem hogy Colát nyomjunk a kezébe! 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
Igaz 😄 Nem szóltam, elismerem tévedésem 😄 (bár vicces lenne megint egy kis dodót berakni az SA után.. utaszszálító meg stb viszont tényleg túlzás lenne egy városba)

Egyébbként meg verem a fejem a falba, hiszen helikopterre nem is gondoltam. Azt kihagyni tényleg vétek lenne :S Remélem a RS meggondolja magát!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

tök mindegy mert középre kerül, de szerintem a fórum/játékosk fóruma... fejléctõl nagyobb nem lehet
Drephis
a bannernak mekkoának kell lennie pontosan?

help

ez jó lesz ideiglenesen?
Drephis
nem met szar...
és õk is a pc guru oldaláról szedték<#idiota>

help

Scottt
Lopjuk el<#idiota><#eplus2><#eplus2>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Drephis
konzolos topicba van egy banner 😄

help

mibõl? a trailer-bõl kiszedett képekbõl? vagy csak egy IV logót gondoltál?
banner?

Drephis
hivatalos oldal.

help

SD456
Hy all!

Megnéztem a Trailer-t és hát a grafika eddig jobb. A fényeffektek, az emberek, a kocsik ... stb szebb mint az eddigi GTA-k ban. Remélem lesz PC-re is. És egyenlõre várom a megjelenést... Valaki tud egy dátumot?

Bye all!

PS3 ID: SDani456

AntiHero
motor lesz, repülõ nem.

rotator
Amíg nem nyilatkoznak arról, hogy lesz-e PC-re, addig van rá esély. Az eddig hírek alapján mondjuk nem bömbölnék bánatomban, ha kiderülne, hogy kimarad...

Drephis
de ez csak egy vicc h nincs repülõ/motor(remélem)<#wilting>

help

Gerbill
Vice Cityben is milyen jól jött a repülõ😊 Ráadásul ez még nagyobb város is lesz.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Drephis
rock* sztem kiadja pc-re a pénz miatt. pl ott van a lcs meg a vcs ami úgy volt h csak psp-re lesz.

help

Én azért remélem, hogy lesz PC-s változata! Asszem ez a Fifa07-nél is merült fel, hogy nem lesz PC-s változata, de mégis lett! Ám azt még nemlehet biztosra tudni, hogy a GTA4-nek is lesz-e!

Kmarha
Ne már, mert te NY-ban a város egyik végébõl a másikig repülõvel utaznál? 😄 Hagyjál már 😄

Drephis: szóljon az optimizmus belõlem: olyan nincs hogy egy játék elõbb vagy utóbb ne jelenjen meg PC-n!! Fõleg egy GTA! 😄 Max majd emulátorozunk 😛

Drephis
"Gyerekek akkor nem is lesz PCés változat?
Akkor minek nyitottátok ide a topikot?"

:ASDASD😄 kezditek kapizsgálni? 😄

help

Hát a vidéki élet nekem is nagyon bejött! De azért bízom benne, hogy jó játék lesz, és az elõjelek nekem azt bizonyítják, hogy nem fogunk csalódni a játékban, de kitudja!!<#nevetes1>

Ne már, épp a vidéki földutak meg a repülõuzés tetszett a SA-ban. Attól félek hogy élményben lesz egy kis visszaesés, és rámennek a parasztvakításokra. Kit érdekel hogy cigizik a paraszt az utcán vagy újságot olvas, úgyis átmegyek rajta 150-nel, és akkor nem látom.<#vigyor1>
Hogy lesz nagyobb a szabadságod ha csak kocsi meg motor lesz? Mert lesz benne menõ kamerás mobil? Na jó, azért nem mondom hogy szar lesz, de ezek az elõzetes hírek nekem kicsit elvették a kedvem. Remélem feleslegesen parázok.