Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
púúúúú
õ viszont már nem Sprunk-ot szorongat
amúgy van még mit javítani:
az elsõ képen a két csaj rendesen összeolvadt
ennek az idõs hölgynek pedig szemmel láthatóan gondja van a gravitációval.. xD
nem tudom ez feltûnt e már valakinek,
mindenesetre ez egy hambi és egy üveg Sprunk
amúgy érdekes hogy ez a felhõkarcolós dolog még logó nélkül van hardwired-en, mondjuk mindegy mert õk is lopták..
amúgy ha repzaj nem is, de remélem heli az lesz benne az nem annyira gyors és nagyon nagy feeling lenne...
Felhõkarcolók GTA4 vs Valóság
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ezeket még réges régen betettem már 😊
sõt ki is elemezgettük 😄
púúúúú
púúúúú
24-7 és RANCH ruházat a San Andreas-ból
ez a verda meg kicsit nagyon hajaz egy Ferrari 360 Modena/Spider-re
Ez eddig is így volt,pl GTA3,VC,SA megjelenés mindig az adott év októbere, vagy november eleje a konzolosoknak, a következõ évben pedig április vége körül jött a PC-s változat, ez a Sony miatt van h. kötött egy megállapodást a Rockstar-ral, h. a PC-s ne jelenjen meg a konzollal egyszerre hanem egy fél évre rá...Meg a marketingnek is jó(több hír több pénz, nagyobb hírverés...).
PC-s változat gépigénye sztem DX10-es vid.kártya kell majd hozzá ami egy év múlva már nem is lesz olyan drága.
Megjelenés PC-re 2008.április vége fele,SZERINTEM!!!
Ezért nem lesz sztem repülõ.
púúúúú
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ez lehetne az új GTA feeling 😄 Nem azért rángatjuk ki a csávókat a kocsiból hogy elvegyük a drágaságát, hanem hogy Colát nyomjunk a kezébe! 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Egyébbként meg verem a fejem a falba, hiszen helikopterre nem is gondoltam. Azt kihagyni tényleg vétek lenne :S Remélem a RS meggondolja magát!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Megnéztem a Trailer-t és hát a grafika eddig jobb. A fényeffektek, az emberek, a kocsik ... stb szebb mint az eddigi GTA-k ban. Remélem lesz PC-re is. És egyenlõre várom a megjelenést... Valaki tud egy dátumot?
Bye all!
PS3 ID: SDani456
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
help
Drephis: szóljon az optimizmus belõlem: olyan nincs hogy egy játék elõbb vagy utóbb ne jelenjen meg PC-n!! Fõleg egy GTA! 😄 Max majd emulátorozunk 😛
Akkor minek nyitottátok ide a topikot?"
:ASDASD😄 kezditek kapizsgálni? 😄
help
Hogy lesz nagyobb a szabadságod ha csak kocsi meg motor lesz? Mert lesz benne menõ kamerás mobil? Na jó, azért nem mondom hogy szar lesz, de ezek az elõzetes hírek nekem kicsit elvették a kedvem. Remélem feleslegesen parázok.