Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Besz
    Erre a problémára van megoldás! Léteznek billentyűzet és egér emulátorok PC-re.

Következőképpen működnek:

- Elindítva a programot, a játékvezérlő gombjainak eseményeihez hozzá tudod rendelni a billentyűzet illetve az egér egy-egy megfelelő eseményét.
    - Lerakva a tálcára a háttérben fog futni.
    - Lenyomva a kontroller egy gombját, a program észleli az eseményt és legenerálja a hozzárendelt billentyűzet|egér eseményt, amit a Windows továbbít az előtérben futó programnak, jelen esetben az adott játéknak.

Jellemzői:

- Nincs befolyással a billentyűzet- és az egér eseményeire, emiatt ezeket egyszerre használhatod a kontrollereddel. Neked pont ez kell!
    - Erőforrásigénye minimális.
    - Késleltetés észrevehetetlen.
    - Bármely játékhoz használható, mert az nem is fog tudni róla. Akár a Windows-t is vezérelheted vele.
    - Leképezéseket, mint profilokat elmentve egyszerre sok játékhoz használható átállítgatás nélkül.
    - A játéknak nem kell támogatnia a kontrollereket. Én annakidején a Tomb Raider 1-et játszottam gamepad által, holott a játék nem is kezeli az ilyesmit.

Sok ilyen programot találhatsz a neten, én ezt az ingyenest használom, ha szükségét érzem: JOYTOKEY.