Aki integet, az búcsúzkodik. Aki fut, az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban.
  • BenceYCE
    #145
    Mayday - VIP

    Viccek topic - 17055-ös hsz:






    Nem vicc, hanem egy (szamomra) ujabb urban legend, ma kaptam mailen:

    "ez még megfilmesítve is szép lehetne..

    Nem én láttam, de olyan embereket már sajnos igen, akikről el tudom képzelni...

    A helyszín Budapest Határ-út, egy buszmegálló.. vártam a buszomat, hogy beérkezzen. Eközben a szomszédos megállóba beállt egy másik járat.
    Rengetegen voltak, éppen csak be tudta zárni az ajtókat a sofőr induláskor.
    Már lassan gurulni kezdett ki a megállóból, mikor két húsz év körüli lány s egyikük kutyája ( nem tom a típusát, de jó nagy volt ) rohannak a megállóba, hogy felszállnak a már induló járatra.
    Mint írtam, rengetegen voltak a buszon, s még a pilóta legjobb jóindulatával sem tudtak volna ezek ketten a kutyával felszállni a buszra, így az indult tovább.
    Ezt látva az egyik lány ( most itt meg kell jegyeznem, hogy ezek ketten súrolták az agysebészség határát ) egy hatalmasat ütött a busz ajtajára és nyomaték gyanánt egy óriásit odaköpött. Nos, ekkora csulát még nem láttam.
    A lány mint aki jól végezte dolgát barátnőjével beszélgetni kezdett a megállóban, mit sem törődve az ott várakozó emberek megdöbbenésével. Persze a beszélgetés témája a sofőr nemi indentitására vonatkozott, mert hogy nem állt meg.
    DE MEGÁLLT... A busz hirtelen lefékezett, majd kinyílt az első ajtó és egy tagbaszakadt szakálas ember (a pilóta) leszállt. Könnyed mozdulattal visszazárta a busz ajtaját és odalépett a köpetet elhelyező lányhoz.
    Megragadta két kézzel, felemelte a levegőbe, odalépett a busz ajtajához és szó szerint a lánnyal letörölte a köpést.
    Síri csend a megállóban, mindenki dermedten figyelte az eseményeket.
    A lány s barátnője egy szót nem mert szólni. De a pilóta sem a szavak embere volt.
    Dolga végeztével vissza kinyitotta az ajtót beült helyére és a járat végre elindult.
    A megállóban várakozott még egy négy fős fiú társaság, (olyan izmosabb, rámenősebb fajta) ők is nézték hogy mi történik. A busz elhaladtával a köpős lány irtózatos káromkodásba kezdett. Szidott mindenkit, míg csak szemkontaktusba nem került az imént említett fiútársaság egyik tagjával. A lány hangosan a teljes megvetés beleadásával odaszólt a srácnak: Mi a f.szt bámulsz köcsög???
    A srác egy szót nem szólt csak odalépett a tőle pár méterre álló lányhoz és egy hatalmas pofont nyomott le neki, úgy hogy a lány elesett, majd, mint aki jól végezte dolgát visszament beszélgetni a többiekhez.
    No eztán már igen csendbe maradt a két lány, fogva a kutyát elténferegtek a megállóból..."