• Tinman #25
    Tévedés ne essék jelenleg a proci harcban VITATHATATLANUL az AMD a jobb!
    Csak aki kispénzű és már van egy Inteles alaplapja annak azért nem olyan rossz választás egy Celeron D. Nekem sem kéne... a hátam közepére sem, de ha nem akarsz full AMD-re beruházni akkor ez is egy alternatíva.

Inquisitor: Ezt nem tudtam, hogy 2 magos HT-s már kereskedelmi forgalomba is kapható. Nézegettem a nagykereket, de nem láttam. Exteme Edition név alatt ők 2 MB L2 cachet írtak...

"Kár, hogy 64 bitben nem túl erősek az Intel procik. Igaz sokkal ólcsóbbak a kétmagos ketyeréik."

Akkor ezt tessék meglesni ne engem szidjatok előre szólok:

1. Intel P4 D Dual Mag 3.2 GHZ 17207 MIPS, 7895 FLOPS
    ÁRA: 75.000 FT nagykerben

2. AMD Athlon 64 X2 Dual Mag 3800+ 15473 MIPS, 7477 FLOPS
    ÁRA: 85.000 FT nagykerben

WTF? Nemde?
    Az pedig nem kérdés, hogy a Dual ill. többmagos prociké a jövő amik még ne adja ég HT-t is tudnak.

Egyértelmű, hogy a + jelzés mit takar, csak ezt olyan megszokhatatlannak érzem. Amióta világ a világ a proci órajele az egyik legfontosabb paramétere, erre jön az AMD, hogy a miénk az Intelhez KÉPEST ilyen és olyan Intel procinak felel meg. Mi az, hogy képest? Írják rá, hogy 1.8 GHZ meg a paramétekeret, hogy mennyi a mips/flops teljesítménye és kész :-)
    Hülye marketing :-)

Ez kb. olyan mintha azt mondanám nekem 20 centis farkam van, de 2x olyan tovább bírom, mint egy néger akinek 40 centis jutott... ez is LOL meg az AMD "+" jelzése is.