Történetek, amik mindenkivel megesnek utazás közben
  • TomDantes
    Ez jó téma. Komolyan mondom olyan aggresszív nyugdíjasok vannak, hogy még.
    Azt bírom a legjobban, hogy folyton politizálnak. Ráadásul ostobaságokat fecsegnek, nem is értenek hozzá, csak tömik egymás fejét a hülyeséggel.

Vagy szidják a fiatalságot: mert hogy ők már dolgoztak ötven évet én meg nem de hát istenem! Én nem is dolgozhatam 50 évet mert még csak 21 éves vagyok! Majd ha 71 éves leszek vissza térhetünk arra hogy ki mennyit dolgozott.
    Ráadásul le néznek minket.(Fősikolás vagyok) merthogy régen már ilyen korban ők dolgoztak ,családjuk volt....és mind ezt úgy mondják el hogy én is haljam!
    Hogy miért kell ilyesmiről beszélni a buszon? És pont úgy meghaljam? Benn volt a fülemben az mp3 lejátszó, de olyan hangosan szidták hl a kormányt hol a fiatalokat hogy nem halottam a zenét.
    Nem semmik én mondom.

Volt egyszer olyan is, hogy tömöt, busz, én állok, nagy hátizsákkal a hátamon. Mamóka, ül. Egyszer csak megbök. Mondom biztos véletlen. Aztán megint. A Aharmadiknál már kezdett idegesíteni ,hátra forddultam.
    Azt mondja a mamóka: Te kis ilyen-olyan kis ********! Menj már arrén lökdösöd a lában a nagy kib****** táskáddal. (megjegyzem a buszon egy tűt nem lehtett volna el ejteni, olyan tömeg volt)
    Csak néztem ,néztem....aztán meg halgatam hogy hogy szidnak engem: ezek a mai fiatalok ,mind huligánok ,főleg ez, ezzel a hosszú hajával, hogy néz ki, nem tisztel senkit....blabblabala.

No meg másik de ez nem buszon hanem halottak napján a temőtőben.
    Esett az eső, és egyszer csak tarkón vágnak egy nyitott esenyrővel. Jó nnem ütött meg nagyon de a víztől csupa lucsok lett a hátam. Hátra fordulok:
    Menj már arréb! Nem látod hogy nem férek el! Anyád nem tanított meg....stb.