Történetek, amik mindenkivel megesnek utazás közben
-
Eset: Hazafelé zötyögök a 76-os buszon, hátam mögött két zombi kinézetű mammer. Az egyik épp a tegnapi tyúkszem-reszelésének részleteit taglalta meglehetősen hangosan a másiknak, amitől persze a gyomrom ezres fordulaton centrifugázni kezdett. De nem is ez a lényeg.
Pár megálló után egy jól szituált kb. 70 körüli papper szállt fel és állt meg előttem, mire én felkínáltam a helyem, de Ő visszautasította, mondván csak két megállót megy. Pár másodperc múlva az egyik mögöttem lévő mammer mintha nem hallott volna semmit, szabályosan rámordít, hogy micsoda egy kis bunkó vagyok, amiért nem adom át a helyem. Már épp kitörni készült a vulkán, amikor a papper közbeszólt és röviden felvázolta a mammernak a köztünk történt beszélgetést.
Erre a mammer elkezdett morgolódni, majd azt mondta: "Akkor is egy kis bunkó"
Minden erőmet összeszedve udvariasan megkérdeztem, hogy nem figyelt arra amit az előbb a papper mondott? (a papper közben leszállt) Erre elkezdett pofázni, hogy mit feleselek vele, közben ízes szavakkal illette a felmenőim. Ekkor betelt a pohár, felálltam és az ülésre rámutatva egy laza "Tudja mit?! Akkor dugja fel magának az ülést"-el leordítottam a vén banyát, majd hátramentem. Egy pár utas helyeselt, a többi hallgatott, a két nyanya pedig (azt nem tudom miattam-e) a következő megállónál leszállt.
Van még egy pár élményem, de idáig mindközül ez volt a legdurvább :)