Történetek, amik mindenkivel megesnek utazás közben
-
sztorie :)
A csuklós a jó :)
elöl felszállok, a csuklóig nem jutok, mert mindenki megáll, mintha ott vmi erőtér lenne. Persze el is felejtettem, hogy Jedi a buszvezető, az a 2 mutogató ember meg nem süketnéma, hanem élőholt mágus...
na, mondom mindegy jó reggelt mindenkinek, felteszem a fülest és zenehallgatás amíg beérek.
aha... nemtudom pontosan, hog a runák miatt volt amit a levegőbe rajzolt a 2 szerencsétlen "mágus" vagy csak a holdállás kavart be, megjöttek az "élőholtak" (az idézés gyakorisága megnő a piacnál és a temetőnél) kb annyi idős szatyrokkal táskákkal... észre is vettem az egyiket, mondom vmi fáj odalenn, oldalra nézek... hát jóhogy fáj, mert támad az egyik.
egy óvatos meteorkikerülési manővernél a zombi nyanya rálépett a lábamra és utána nem szállt le. Összeteposnak? mindegy buszon megszogtam... főleg az új csukámat, de azt mindíg. Szóvallép a vénasszony a lábamra, én meg taszítok rajta egyet, hogy lelépjen róla.
Ekkor jön valami 20 mp mulva a tudatomig hogy valaki bökdös a csontos újával, lenézek: göcsörtös csontos kéz mutogatóúja furakszik a dordáim közé. Látom a tulajnak mozog a szája. (büdös is volt rendesen)
Leveszem a fülest, kérdem mivan? Sérelmezte, hogy a lábamon állt és félre "löktem". Mondtam neki: Higgadjon le mama! De csak pofázott és a bűz mát nagyon gáz volt. Erre: A faszé' kell a lábamon megállnmi, és még neki áll feljebb...(és pont volt ide egy filmes poén amit muszáj volt, nem hagyhattam ki) és ofázna abba az irányba, mert olyan mintha a száján fingana! Azzal elfordultam és nem vettem tudomást róla.
Persze, a nagy felháborodás nemmaradt el, hogy fiatalember így meg úgy blabla... feltettem a fülest és a kurva anyátok, baszok én rátok :)
bocs, ez hosszú lett