630
Történetek, amik mindenkivel megesnek utazás közben
-
#268 bár lehet hogy verekedne -
#267 LOÁL -
#266 kreheheh, ilyen fejet vágna kb: -
#265 loál :D -
#264 azt kell erre mondani, nem terhes anyákat hanem ilyen vén kurvákat mint maga
:DD -
#263 és ha egy mm-t hozzá érsz jön a mai fiatalok szöveg, meg hogy szemtelen meg pofátlan huligán vagy és sittes anyagyilkos lesz belőled aki terhes csajokat rúg gyomorszájon... -
#262 szar is az, a botot is erre használják, na meg hogy tisztogassanak 200 km/h-nál mikor a busz/villanyos/troli stb. felé rohannak -
#261 Mondjuk az is baráti amikor reggel megyek iskolába. ÉS persze, hogy a sok csorosznya is akkor akar menni vásárolni. Pedig nekük lenne idejük várni a következőre vagy késöbb baktani ki a lakásból. Merthát a buszra így is alig férünk fel. Vicces amikor 3 gyerek közelebről ismerkedik az ajtóval amikor a mammer 2 széken ül Dehát ezért szeretem és gyűlölöm édes kis városom -
Csaba42 #260 Hát nekem nincsenek ilyen élményeim, vagy csak elkerülnek ezek a nyanyák :). -
#259 Lol :DDD
Az ilyen öregek nagy része egyébként profi vese-masszőr is egyben. Egyszer 4-6osra szálltam fel csúcsban nyugatinál, totál tömve volt a vili, lehetetlen volt beljebb menni szal megálltam az ajtóban. 1 másodperc se telt el és éreztem hogy valami kegyetlenül szúrja a jobb vesémet. Egy mama volt az, és az esernyőjével bökdösött, hogy ugyan mennyjek má beljebb. -
#258 -
#257 Ööö, boccsi xDD -
#256 omg, fulldokoltam a röhögéstől :))))))) -
#255 Mi szárnyas helyvadásznak hívjuk -
#254 ezt lehet tetézni is:
banyatankot is berakni az ajtóba -
#253 ezeket hívjuk akció-nyugdíjasoknak
az ülőhelyért folytatott versenyben hatalmas enrgiabedobással vezsenek részt, aztán kipukkannak -
#252 ja meg az hogy, a vén zombiek beállnak az atjó közepébe és se le, se fel nem lehet szállni amíg el nem döntik, hogy megvakarják-e a seggüket vagy sem.
Én az ilyen elé lelépek, és kérdőn bámulok rá...
múltkor meg is kérdezte, hogy 'mivanmáá' felszállnék?!
Én meg mondtam, hogy 'én meg le csókolom, ha nem torlaszolná el a kijáratot' (és persze, hogy nekimentem, mikor elhaladtam mellette) -
#251 Ááá ismerős. Multkor állok a megállóba, jön a villamos. ott állok, szépen elkezdenének leszállni az emberek erre jön egy nyanya aki elém furakodik (majdnem fellökött) és gyorsan felszáll, még mielőtt bárki le tudott volna szállni... hihetetlen :) -
#250 Én azt birom hogy a nyugdíjas öregasszonyok mindig annyira sietnek! (de hogy hova?!)
Tavaly karácsonykor BKV-val kényszerültem hazacipelni a kis híján 3 méter magas fenyőt. Egyébként sem volt túl egyszerű a leszállás, de a nyanya nem bírta kivárni míg levonszolom a fenyőt a szűk lépcsőn, hanem átfurakodott a fa és az ajtó között maradt szük résen, és mivel nem igazán fért el, taszigálta a fát, hogy nekem meg menjen tele a pofám tűlevéllel. Erősen gondolkodóba estem hogy "véletlenül" elejtem a fát miután a banya leszállt de kár lett volna azért a szép fenyőért. -
#249 Ezé' bírlak :))) Más egy ilyenen akár már a modiknál nyavajogna :) -
#248 np :) -
#247 én jártam Kemecsére nagymuterékhoz azzal a járattal xDD
hááát, több vénember volt rajta mint "szék" :))) -
#246 mondom én, teljesen a fejünkre nőnek xDDDDDDDDD -
#245 "Eljárást indított a rendőrség azzal az idős emberrel szemben, aki fiatalokba kötött bele egy szabolcsi távolsági autóbuszon. A történet hétfői: a Nyíregyháza és Beszterec közti távolsági buszon egy 71 éves, ittas utas néhány, az iskolából hazafelé tartó kamaszt kezdett szidalmazni. A fiúk egy ideig békén tűrték a hangoskodást, ám amikor a nyugdíjas az egyiküket megütötte a sapkájával, majd fojtogatni kezdte, a 14 éves fiú ellökte az öreget. Az esés következtében megsérült férfi sem a mentőkkel, sem a rendőrökkel nem volt hajlandó szóba állni. Az ügyben a rendőrség garázdaság gyanújával folytat nyomozást, a tinédzsereket tanúként hallgatták ki."
bakker :) -
Hajnalcat #244 Loál :))) -
#243 Kicsi a feje, születési rendellenesség, most ezen mit nem értesz?
[sry mike] :))))) -
Hajnalcat #242 Fejtágítás?
-
#241 én egy ideje vidékre járok fejtágítási célzatból, annyira vicces amikor a helyi kiskölkök öldökölnek az ülőhelyekért a táv.buszon, aztán leszállnak 20 perc múlva -
#240 akkor belőled jóeséllyel lesz majd bunkó papaper :) -
#239 Talán még poros volt az orrod. :) -
#238 Váháháhááhá ikszdéikszdéikszdéikszdé
most jöttem haza nemrég az uccsó busszal és egy tata le "hülyenarkósozott"
, de nem tudom, hogy miképpen logikázta ki, minden esetre érdekelne :)
... a poén az, hogy összesen 2x néztem rá :) (és semmi baja sem volt a szememnek xDDD) -
#237 Velem is volt már úgy, h szétröhögtem magam a buszon. Senki nem tudta mi bajom.. csak én :)
Hofit hallgattam a lejátszón.
Jah a mammerok télleg tudnak idegesítőek lenni, de én megelőzöm öket, kapásból bunkó vok mindenkivel és kész. :) -
#236 bump -
#235 minek? :) Egy bőven elég^^ meg kb annyit beszéltünk (2 mondat) -
#234 és felszedted a kiscsajt? -
#233 Hát, a szerepjáték átka :)
Reggel mikor megyek a boltba és a hentes faszi egymáson fen 2 kést akkor meg kell győznöm magam, hogy nem slan kardművész és nem tud belső időt használni...
Az üvegvisszaváltőban pedig nem a goblinok csörömpölnek :).
Egy végigjátszott éjszaka utáni reggel gondolatai. Én jókat szoktam röhögni rajta, az emberek meg rajtam, hogy magamba röhögök :)
a buszon is előfordult már, hogy felröhögtem valamin és mellettem az úgy 18-20 éves kiccsaj megkérdezte min röhögök miután kinevette magát azon amit nem tudott... csak azért röhögött, mert énis :) -
#232 ez a felvezetés bakker :D -
#231 sztorie :)
A csuklós a jó :)
elöl felszállok, a csuklóig nem jutok, mert mindenki megáll, mintha ott vmi erőtér lenne. Persze el is felejtettem, hogy Jedi a buszvezető, az a 2 mutogató ember meg nem süketnéma, hanem élőholt mágus...
na, mondom mindegy jó reggelt mindenkinek, felteszem a fülest és zenehallgatás amíg beérek.
aha... nemtudom pontosan, hog a runák miatt volt amit a levegőbe rajzolt a 2 szerencsétlen "mágus" vagy csak a holdállás kavart be, megjöttek az "élőholtak" (az idézés gyakorisága megnő a piacnál és a temetőnél) kb annyi idős szatyrokkal táskákkal... észre is vettem az egyiket, mondom vmi fáj odalenn, oldalra nézek... hát jóhogy fáj, mert támad az egyik.
egy óvatos meteorkikerülési manővernél a zombi nyanya rálépett a lábamra és utána nem szállt le. Összeteposnak? mindegy buszon megszogtam... főleg az új csukámat, de azt mindíg. Szóvallép a vénasszony a lábamra, én meg taszítok rajta egyet, hogy lelépjen róla.
Ekkor jön valami 20 mp mulva a tudatomig hogy valaki bökdös a csontos újával, lenézek: göcsörtös csontos kéz mutogatóúja furakszik a dordáim közé. Látom a tulajnak mozog a szája. (büdös is volt rendesen)
Leveszem a fülest, kérdem mivan? Sérelmezte, hogy a lábamon állt és félre "löktem". Mondtam neki: Higgadjon le mama! De csak pofázott és a bűz mát nagyon gáz volt. Erre: A faszé' kell a lábamon megállnmi, és még neki áll feljebb...(és pont volt ide egy filmes poén amit muszáj volt, nem hagyhattam ki) és ofázna abba az irányba, mert olyan mintha a száján fingana! Azzal elfordultam és nem vettem tudomást róla.
Persze, a nagy felháborodás nemmaradt el, hogy fiatalember így meg úgy blabla... feltettem a fülest és a kurva anyátok, baszok én rátok :)
bocs, ez hosszú lett -
#230 Van ilyen.Én azt nem bírom(Ez nem nagymamós v nagypapós),hogy a buszin 2 ajtó van.Ahol felszállsz,meg ahol leszállsz.És az emberek az első ajtón felszállnak,aztán megáll az összes középen, a másik ajtónál.Mintha addig tartana a busz.Mindegy hogy Pápusztafalvár megy,vagy az ország másik végébe,akárhova mennek,szinte mindig ott állnak meg.Azért vannak kivételek. -
#229 kiolvastam a topikot, odab@sz
és akkor már irok én is valamit, mert sajnos én is "buszos" vagyok:
helyijárat éppen késik (magyarul vársz paraszt az 1 órával késöbbire mert megint tropa az összes csuklós), na ekkor jön az hogy az ember megy a távolságival (ami itt kb a kirándúló busznak felel meg, bazi nagy ülések, középen egy félméter széles folyosó, nekem is oldalazni kell...),sikeresen felsunnyogtam az elsők között (itt b@sztam el a lépést, annak ellenére hogy lesprinteltem egy 1934 es quadszatyros járókeretmeghajtásos mammerdragstert, illetve egy 1936 os járóbotos döntötthátú emberlábánkeresztüljárót). Naszóval jómagam, illetve két barátom, akik mindenképpe ezzel a busszal jöttek volna mert távolabb laknak, beültünk hátra, utána fölszállt még hatszortízahuszonharmadikon ember, utána a két versenymammer, és utánuk a maradék végtelenmínuszegy ember. A két versenymammer elhelyezkedése: a 8 szatyrot elhelyezték két egymás mellet elhelyezkedő üléspáron, és utána beálltak az ülése mellé.
Egyértelmű következmények, akik ezt választották a késöbbi helyijárat helyett azok utaztak + 10 kilométert, mert azt a két hülyét egyzerűen nem lehetett arrébbtenni. Utána sunnyogás apámnak a telefona hogy jöjjön értem, de az már ,más sztori. Szóval üzenem annak a két baromnak hogy "JÓL KIB@SZTATOK VELÜNK!"