Történetek, amik mindenkivel megesnek utazás közben
-
kiolvastam a topikot, odab@sz 
és akkor már irok én is valamit, mert sajnos én is "buszos" vagyok:
helyijárat éppen késik (magyarul vársz paraszt az 1 órával késöbbire mert megint tropa az összes csuklós), na ekkor jön az hogy az ember megy a távolságival (ami itt kb a kirándúló busznak felel meg, bazi nagy ülések, középen egy félméter széles folyosó, nekem is oldalazni kell...),sikeresen felsunnyogtam az elsők között (itt b@sztam el a lépést, annak ellenére hogy lesprinteltem egy 1934 es quadszatyros járókeretmeghajtásos mammerdragstert, illetve egy 1936 os járóbotos döntötthátú emberlábánkeresztüljárót). Naszóval jómagam, illetve két barátom, akik mindenképpe ezzel a busszal jöttek volna mert távolabb laknak, beültünk hátra, utána fölszállt még hatszortízahuszonharmadikon ember, utána a két versenymammer, és utánuk a maradék végtelenmínuszegy ember. A két versenymammer elhelyezkedése: a 8 szatyrot elhelyezték két egymás mellet elhelyezkedő üléspáron, és utána beálltak az ülése mellé.
Egyértelmű következmények, akik ezt választották a késöbbi helyijárat helyett azok utaztak + 10 kilométert, mert azt a két hülyét egyzerűen nem lehetett arrébbtenni. Utána sunnyogás apámnak a telefona hogy jöjjön értem, de az már ,más sztori. Szóval üzenem annak a két baromnak hogy "JÓL KIB@SZTATOK VELÜNK!"