Történetek, amik mindenkivel megesnek utazás közben
  • Dynamic
    A kor még nem jogosít fel senkit semmire.Sokszor nem értem miért kell elnézőnek lenni egy idősebb emberrel.Itt most nem az alapvető udvarissági kérdésekre gondolok, hanem arra, hogy ő is ember és adott esetben ő is lehet paraszt, rosszindulatú meg kötekedő,és az ilyet valahogy nem bírom tolerálni, nem érdekel, hogy egy 80 éves vénasszonyról van szó.

Amúgy meg kedvenceim a "leszáll?nem?akkor cseréljünk már helyet" vénasszonyok, akik szerintem betegesen rettegnek attól, hogy véletlenül a buszon maradnak.A múltkor is az egyik buszon szardinía-effektus, egy fogpiszkálót nem lehetett lejteni.Nyanya ott áll az ajtóban, nagy nehezen felszáll egy valószínűleg kollégista lány két baszott nagy táskával, persze csak az ajtóban volt már hely.Jött a szokásos erőszakos "cseréljünk már helyet" szöveg, persze mozdulni sem lehetett.A lány meg a nyanya nagy nehezen ugyan helyet cserélt, de a busz utazóközönsége borult mint a dominó,ugyanis szegény lány a két nagy pakkal alig-többperces küzdelemmel-bírta csak átverekedni magát a nyanyán aki mindenképp az ajtóban akart állni.Annyi esze nem volt a mamának, hogy a lány a következő megállóban majd kitolat, és kiengedi a mamát, majd a lány utána visszaszáll.Én legalábbis így szoktam, a francnak akarnak ezek mindig helyet cserélni.