Öreglányok a buszon...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
1. Megyek 34-es buszon, ülök, felszáll egy kikent-kifent banya, morog a köv megállóig, aholis felszáll egy 30 körüli várandós nõ. Én felállok, mondom neki, hogy ükjön le, de a nyanya beelõzte, mondom neki, hogy nem ám leüllni, nem õ volt az ülés címzettje, erre elkezd sipitozni, hogy minek csinál az olyan gyereket, aki nem tud állni a buszon. Szerencsére volt egy kétajtós szekrény a haverjával, aki jeleztek, majd a köv. megállóban felkaptát a nyanyát (szó szerint!), és a megállóban lerakták. Kicsit sipitozott, de nem mert nekik beszólni.
2. Szintén 34-es, mentünk pár haverral egy másik haverhoz szerepjátékozni, úgy tíz éve, felszáll egy nyanyus, "jaj, de fáj a lábam", "jaj, de nehéz a szatyrom", "jaj, de sokat kellett várni a buszra" (pedig még rohant is utána, gyorsabban, mint bármlyikünk sprintelt tesiórákon jegyre 😊, stb... Haver feáll, "néni, le tetszik ülni?", nyanya szeme velcsillan "Igen!", haver: "Tessék várni, nézünk a néniek egy helyet". Na az mert pampogni... 😊
Amúgy én szeretem az öreg néniket, bár nem hiszem, hogy meg tudnék enni egy egészet egyszerre. 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!
Nagyon egyszerû a válasz: Az utasbiztosítás nem vonatkozik az ilyen helyeken bekövetkezett balesetekre, amennyiben nem feltétlen szükségszerû az ajtónyitás. Tehát ha a kedves utast ilyen helyen baleset éri, a tömegközlekedési társaság nem fizet kártérítést, meg persze a biztosító sem. Akkor ki fizet? A buszsofõr. Jó nem? Ezért aztán nem érdemes ajtót nyitni!!!!!!!!!!
Engem az idegesített legjobban, hogy elvileg egésznap ráérnek, egésznap ingyenes nekik a busz, akkor meg miért csúcsidõben buszozgatnak? Pláne naponta kétszer a temetõbe! Oda bármikor mehetnek, kis rosszindulattal azt is mondhatnám, hogy ott is maradhatnának! De inkább nem mondom. Én is zártam oda néhányat az ajtóval, teljesen változóan reagáltak rá. De baj nem történt belõle.
Ezt nem mindenki tudta volna megcsinálni!
Persze azért sokan igen.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Úgy érzed nyomott vagy?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Töbnyire erõs mosoly következett, utaspanasz, viszont soha nem volt miatta.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Najakkó énis elmösélök egy történetöt:
Kb. két hete vót: hajnalban kelek, me há nem bírok tovább alunni, hiszen a Mónikasó után má nekem este van, meg hát a tikokat is meg kõ etötni, oszt feltápászkodok, hogy indul a busz be Pöstre a nagyfaluba. Kimék a megállóba, tömve dijákka, nemis értöm mirõ hadovlnak, mintha nem is magyarszágon lönnék. Busz jön, ajtó nyílik, egykét nebulót a kerekes csíkossal tarkón, egykettõt meg a járókeretemmel szájontakartam, mert igyekeztem fõfelé...
Persze hely az diccse. Monom egy olyan 15-16éves forma zseléshajú pernahajdernök, hogy -szó szerint- Eriggyé mán onnan, te taknyos, ottan én szokok Ûni He! Erre az néz rám mint a borjú. Dirr egy füles, kerekes-csíkost ráhúztam az arcára, a járókerettel meg ütöttem. Nagynehezen átadta, dehát nemértök én mán a fijatalok nyelvezetén. Persze köllött még hely a kerekes-csíkosnak is, de azé mán nem köllött vereködni. Az egészben még az a bosszantó kedves lelkecskéim, hogy én szállok le leghamarább, oszt megin át kõ vereködnöm magam a tömegen, nem szoktam ilyenó szóni, majdcsak észrevöszik, hogy furakodok, meg rálépek egykét lábra. Oszt még én vagyok a bunkó, meg leócsárónak mindenfélének a sok szemtelen! Há! Mégmitnem!
Mély tisztelettel:
Öreganyátok,
Erzsébet néni.
Személyes történet:
Egyetemista vagyok és hetente utazok haza nem kevés cuccossal péntek délben ergo
már eleve nem számíthat az ember ülõhelyre.Mivel az út faxán 2 órás és ülõhely is csak az út elsõ fél órájában szabadul fel egy kicsit valahogy nincs kedvem álldogállni utazótáskával,hátizsákkal.. Már az indulás elött 10 perccel hatalmas tömeg gyûlik össze a gyõri járatra aminek útvonala Zircen keresztül megy(itt a lényeg).A sok istenbarmának teljesen mind1 ,hogy a rendes zirci busz 10 perccel késöbb indul ,nekik muszáj arra a kib*szott járatra felszállni ami tömve van..Egyik nap éppen álldogálok a tömegbe hirtelen azt veszem észre hogy nagyfater tolja a népet ezerrel és mindenkit feldönt aki útjában áll nemet,kort,vallást,etnikai hovatartozást figyelembe nem véve törtet felém(mivel már az ajtónál álltam) ,hogy húzzak az útjából mert nagyon fáj a lába ezért helyet akar magának...naná hogy nem engedtem oda,ha arra volt ereje hogy iderugdossa magát,akkor majd azt a 20 percet is kibírja állva ,lexarom..
Meg a szatyros nénik...Tömeg a buszon,sehol egy árva hely,ja de van csak az foglalt a mami mellett mert az a 0.1 dekás szürke kötöttszatyornak van fenntartva..
Meg a gyõri helyijáratok...Megyek a a fegyencjáraton(1-es), ami általában sok "kissebbséget" szokott szállítani. Néni eleve belémköt ha nincs hely ,nem menne oda a 2 helyet is foglaló cigánycsávóhoz mert szarik..naná hogy nem adtam át,oldja meg maga a kis problémáját.( a következõ megállónál leszállt egyébként..)
Szeressük a zacskós tejet
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
[/cserf][/fülünyúl]
lexus a popo alatt... anyoosulesen a 25 eves szereto es szep az elet😄
[/cserf][/fülünyúl]
lattatok mar igazan oreg asszonyokat? nah dobjatok ra egy +20 evet es gondoljatok el hogy floridaban azok a 100 eves trottyok Lexussal meg mindenfele halal zsir autokkal maszkalnak.... mar regen meghaltak, alig latnak ki a fejukbol de olyan autokkal maszkalnak hogy rendesen irigylem oket!
nalunk egy uj toyota mr2 szokott a nyomi parkoloban allni.
a bolt elott meg allt mar lexustol kezdve uj celican at minden.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Egy NABI tipusu buszon volt az eset amin vannak ilyen nagyobb egyszemélyes ülések is...csak 3 ilyen hely volt a buszon edzés után megfáradva gondoltam leülök.Köv megállónál sok felszáló...eccercsak beül mellém egy öregasszony mert látta h volt némi hely még mellettem.Elkezdi fiatalember nem húzódna beljebb mert csak félig ülök az ülésen...Mondom h mivel egyszemélyes ülés nemcsodálom...Persze 3 megálló után leszállt,de addigis ott feszengett mellettem.
Van 2 vicc / vagy urban legend/ ami még nemvolt itt bent.
Bácsika felszáll a buszra bottal....kopog vége jó hangosan,nincs hely. Erre egy fiatal csákó beszól neki röhögve egy ülõhelyrõl:
-Papa ménem húzott gumit a végére akkor nem lenne ilyen hangos!
-Apád huzott volna gumit a fasza végére akkor most lenne ülõhelyem... szólt az öreg válasza 😊
A másik meg a régi...
Tömött buszon helyvadász néni megáll egy srác mellett...el kezdi böködni... a srác megunja:
-Néni le tetszik ülni?
-Igen,persze!
-És hová?
Egyébként ez utóbbit meg is játszotta egy haverom osztálytársa egy diákokkal tömött buszon ahol furakodott egy öregasszony...a diákok körében osztatlan sikert aratott 😊
No azért még hozzáteszem nekem semmi bajom az idõsekkel,tisztelem is aki normálisan áll hozzá a dolgokhoz...ha olyan a helyzet átadom a helyem. Valamint ha olyan busszal megyek amirõl tudom h sok nyugdíjas lesz rajta le se ülök...vagy ha lehet nem megyek olyannal.Valamint ha öreg leszek tuti nem megyek egyetlen reggeli járattal se,maradjon meg a diákoknak meg a dolgozóknak.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Ha a fiatalság bolondság, akkor az öregség mi?
Mondjuk én a csuklóelõttibaloldaliegyszemélyesre szoktam ülni ami a menetiránynak háttal van, azt a helyet eddig még senki nem akarta lenyúlni tõlem 😊
don't give a fuck
don't give a fuck
Egyszer én is ülök a buszon, nézek ki az ablakon, egyszercsak egy öreg bácsi fogja, azt rámül, de olyan szinten, hogy csak akkor szállt le rólam, mikor rászóltam. Ezek nem érzik, hogy valami nem stimmel azzal a hellyel!?
A székem háttámlájának kapaszkodójába kapaszkodott, és jól rányomta a vállamra az esernyõjét. Én csúnyán felnéztem rá, hogy ezt mégis hogy képzeli, erre õ undorodottan visszanézett rám, hümmögött eggyet, majd elhúzott hátra az egyik üres székre. Gondolom arra várt, hogy átengedjem neki azt a helyet, hogy õ 2 megállóval késõbb - mert csak 2 megállót ment természetesen, én végállomásig - a legkedvezõbb pozícióban legyen a leszálláshoz. Én tudom, hogy öregkorára sok ember megzakkan, és ezt tiszteletben is tartom, HA szólt volna minden gond nélkül átadom a helyemet. De ezzel az esernyõ-nyomkodással kihúzta a gyufát 😊
És most jön a hab a tortán: miután elvonult az egyik hátrébb lévõ ülõhelyre, a 2 átellenben lévõ mámi rámszállt mint két hiéna: Hogy én hogy képzeltem ezt, miért nem adtam át a helyemet a szegény öregnéninek, hamajdegyszer én is öregleszek blablabla.. Próbáltam értelmesen érvelni nekik, mondtam hogy nekem nem szólt és van ülõhely nem messze, de ezek mintha meg se hallották volna, csak óbégattak tovább. Ezek után IGNORE módba kapcsoltam: fülhallgató be, hangerõ maxra 😄
mutter meg folytogatni fog a kötött sállal?
<#help>#help>😄
http://www.lohere.net - a MagyarChan
á nyugdijam? nem ádom a nyugdijam! alávaló pernahajder!
http://www.lohere.net - a MagyarChan