• prezideente
    Az ilyen windowsfanok mint te evildevil azt se érdemlik meg hogy krirzálják őket elolvastam a régebbi hozzászólásaidat és hát ha itt valaki tudatlánságról és balfaszságról beszél akkor te vagy itt ezeknek a netovábbja ember.
    Amúgy hogy lehet valaki ekkora seggfej? te zényleg azt hiszed hogy pc-ből több van mint szerverből és másból? baromság. Tájékoztatnálak róla hogy 5-6 éves adatokkal védekezel, ugyanis a win részesedése a pc-kből 90-89% 4,8 körül a Mac OS X és úgy 3 a linux
    Annyira keveset tudsz ezen a téren hogy jobb ha nem teszed itt az agyad hogy te mennyire tájékozott vagy itt sztem nem is fogok ide többet írni mert az SG fórum tele van a hizzád hasonló ki idézetekre válaszolgató hozzánemértő mócsingokkal
    Magasról lesajnállak

szánalmas vagy és megérdemled saját magad(legalább utána néznél a dolgoknak mielőtt hazugságokat írsz és engem hordassz le mindenféle seggfejnek)

Te tényleg szánalmas vagy

amúgy Equ-nek üzenem h a luna nem használta a vidkártyát a gui számolásához(2000 óta az OS X sajátja)
    Neked meg még azt kedves evil hogy a MS nem növekszik nem rég volt a csúcson innan már csak lefellé vezet az út és a vista szar szerverre mert asztali oprencer úgyh ezzel is igazoltad saját tájékozatlanságodat

Sajnállak hogy naponta tükörbe kell nézned szálj már magadba mielőtt olyat kritizálsz aki alá is tudja támasztani az állításait. Te meg hadoválsz itt mindent össze vissza

A Vistában semmi nem újul meg a guin és a keresőn kívül lényegébe csak izomPC-n fog futni és amúgy meg ha kikapcsolod az üveges felületeket az OS X tiger nagyságrendekkel szebb
    Ha a windows olyan jó miért van az h egyértelműen koppintja a dolgokat(Dashboard widgets-et Sidebar gadgets néven)
    A vista egy klón úgyh emiatt nem mondhatod h az OS X szar

/Szánalmas vagy de nagyon Evil és a többi windowsimádó aki mindent megbocsát az oprencerének./

Gondolom olyan tipikus magukat kemény infósnak képzelők vagytok attól hogy 12 progit használtok h a winfos működjön

Ja és ha a Linux olyan szar miért van az hogy a Microsoft saját linuxos labort működtet(erre még te se tudsz mit mondani EvilDevil)

--

UNIX: Live free or Die