• prezideente
    Equ!

Nézd! A HUP annak a rövidítése hogy Hungarian Unix Portal amiből arra következtetek hogy ilyen téren sokkal de sokkal jobban informáltak mint te de mindig hivatalos cikkre van egy link a cikk után úgyhogy mostmár nem érdekel ha kirúgnak az sgről mert ez egy szar fórum ahol semmit nem lehet értelmesen megbeszélni.
    Te akkora seggfej vagy hogy csak azért szavaznál nemmel a softwareszabadalmakra mert benne van hogy szabad. És tájékoztatásuk közlöm nem csak ilyen jellegű bejelentések voltak nem csak a hupon.
    Azt mondtad hogy én félreinformált vagyok. Most én is idézgetnék

"A ténylek ezzel szemben azok, hogy a münchenen kivül egyetlen más város sem kezdett linuxos projektbe, nemhogy országok"

De a francia kormányzati hivatal már átállt.

És közölném hogy amikor valamelyik ország átáll akkor általában nem az irodák akarnak átállni hanem a hivatalok elsősorban a kormásnyzati hivatalok.
    Korea kishíján beTILTOTTA a windowst de ez a hwsw-n és más oldalakkon is megjelent

Arról is tájékoztatnálak hogy bizonyos linuxok nem véletlen részesülnek állami támogatásban

és mielőtt beleélnéd magad hogy Németországból is csak Münchent emeled ki mi van Hollandiával. mivan Ausztráliával vagy Koreával aki nagyon nagyon komolyan gondolja, és mivan a német kormányzat hivatalokkal amikről egy szót sem szóltál.

És fel hozom példának mert igen sok helyen MÁR váltottak van ahol már évek óta és a MS ott sírt hogy vegyék már meg a termékét.

És amúgy meg a számokról ne is beszéljünk mert nem én gondolom hogy a világon csak WEBszerverek és PC-k vannak mielőtt matekozni akarnál

És ha feltétlen kritizálni akarsz akkor legyél szíves stílust váltani vagy éljél tovább hülyén és ne engem buzeráljál jó? Vagy mennyél el 1 cihológushoz hogy az elfojtott agresszióidat miért egy fórumon éled ki.

Amúgy gondolom te is nyomod a countert és barátságból ölöd a haverokat mint az összes windowsbuzi

A jövőben ha kritikát fogalmazol meg légy oly kedves stílust váltani ahelyett hogy teszed itt az agyad h kiröhögsz mindenkit.
    Te még a kritikát se bírod semmilyen mértékben aki nem ért veled 100%-ig egyet azt buzerálod és kiröhögöd és elfogadhatatlan stílusban szólsz hozzájuk csak azért mert nem biztosak valamiben vagy kételkednek. Aztán csodálkozol ha ugyanazt a modort kapod vissza?
    Hátrányos helyzetű gyerek agy vagy vernek otthon?
    A családsegítőbe mennyél ne itt tedd az agyad és most már az se érdekel ha kirúgnak innen mert 90%-ban csak ilyen kis hányadék idézgetős buzgómócsingokkal lehet tárgyalni akik még akkor is imádnák a windost ha Bill Gates mondaná hogy szar vagy Steve Balmer.
    És ráadásul azt se tudod hogy keletkezett a kedvenc oprencered de lemerném fogadni h pl a NEXT Steppes képet se nézted meg hogy egy unix milyen volt 85ben amikor a wined épphogy csak megjelent úgyh ne mondd nekem olyan nagy alkotás