prezideente#141
Mégis minél jobban equ? Te semmit nem vezettél le amit írtál szakmailag az 1 nagy 0. De tudod miért?
Egyedül azért mert szakmailag semmit sem írtál. Olvasd el a sjaát hozzászólásaidat mindenkit hülyézel aki szerint a vista nem lesz olyan jó mint amilyennek a MS mondja szkamilag nagyjábból azon kívül hogy "scriptelhető lesz" semmit nem írtál mindnkit főleg engem hülyéztél.
És ha még mindig úgy gondolod hogy a windows annyira terjed akkor néhány korábbi hírből a hupon idéznék mondjuk csak a címét
Németország Linuxra vált
Ausztrália Linuxra vált
És ez még friss
``A minisztérium elősegíti a szabad szoftverek, például a Linux használatát annak érdekében, hogy vége legyen a Microsoft monopóliumának.''
A koreai kormányzati intézmények hamarosan felszámolják UNIX és Windows függőségüket azzal, hogy nyílt forrású szoftvereket alkalmaznak. Két állami tulajdonban levő pénzintézet azt tervezi, hogy hamarosan bevezeti az ország első Linux-alapú internet banking szolgáltatását.
Ha annyira terjed a windows miért váltja le lassan az összes kormányzati vagy más hivatal valamilyen opensource dologra
És amúgy a lopós kérdésre meg csak annyit kértem h mondjon egy példát Garfield mert mindig mondja hogy nem igaz de semmit nem tett hozzá.
Amúgy meg ha az Opensource cuccokban nincs kreativitás akkor ahhoz meg annyit fűznék hozzá ők legalább az ötlettelenségüket nem árulják pénzért de szerintem van bennük azért némi.
És még a lopós kérdéshez meg egyáltalán Garfield, szerinted őszintén Equ mondott valami értelmes dolgot a témához ami alapján hinni lehetne neki? Mert eddig én csak annyit láttam tőle hogy én milyen hülye vagyok attól hogy engem pocskondiáz még nem lesz okosabb de ha erről más a véleményed írd meg nyugottan te legalább értelmes ember módjára is képes vagy velem beszélni