Equ#138
mit vezessék még le ennél jobban te szerencsétlen? konkrét számokkal cáfoltam meg a hülyeségedet a szerverek/pc-k számát illetően, te meg csak a levegőbe beszéltél, hogy vannak klaszterek is... Én konkrét számokat mondtam a klaszterek számáról is, emlitettem már top500-at már megnézhetted volna a listát stb-stb.
Mac-os KONKRÉT LINKKEL igazoltam Garfield korábbi forrás nélküli dátumát, de te még mindig hajtogatod tovább az agymenésedet.
"Hivatalos IT-sek hozzáértését már meg se kérdőjelezed?"
Nem nyilatkoztak még akkora égbekiálltó hülyeségeket mint te, igy milyen alapon kérdőjelezném meg. Hogy mit használnak az az ő dolguk, egyetem révén valószinűleg nincs normális költségvetésük igy azt használnak amire futja. Persze a te primitiv agyad szerint, hogy ki mit használ az jelenti, hogy jó-e egy rendszer. Ezek szerint a win a világ legjobb rendszere, mert 90%-ban azt használják, te meg a nulla szakmai hozzáértéseddel több millió IT szakember hozzáértéséed akarod kétségbevonni, miközben alapvető dátumokat se ismersz. (közben meg unix történelem tudósnak állitod be magad )
"Írok neked oldalakat te meg 2 mondatra válaszolsz belőle szerinted ez így hiteles?"
Írásaid 80%-a, összemosógó, általános iskolás szintű zagyvaság. Ebből a 20%-nyi konkrét állitást kiemelem és tényekkel, konkrét számokkal, linkekkel megcáfolom.
A wikipédás cikk pedig mindent elárul a hozzáértésedről a témában...