• prezideente
    Én vok a fogyi?
    Nézd.
    Amikor vesznek sok pc-t és egybekötik őket akkor a cégf megkérdezi hogy: csak nem arra kell hogy 120 gépet egybekössél és szervert csinálj belőle?
    És nem azért mondom én nem írtam h az OS X az OS 9 csak ha azt írod be hogy Mac OS X akkor nagycsomóscreenshotot dob ki én csak az oldalt alartam megmutani de gondolom nem nézted meg a lap alját hiszen ott van elég pontosan megmondtam h ne nekem reklamálj és elhiszem h garfield sokat tud de talán 1 unixokkal foglalkozó oldalt érdemes figyelembe venni.
    Amúgy látom még mindg nem bírod felfogni hogy a világon lévő összes számítógép nem csak pc-k és szerverek összessége.

Amúgy mi a fene? Hivatalos IT-sek hozzáértését már meg se kérdőjelezed? Még csak azt se látom h a Miskolci IITsekbe belekötnél... azért ez nagy előrelépés

Amúgy az az oldal lehet pontosabb ilyen téren mint te.

És még csak annyit hogy nem is tudom miért van az hogy jobban hiszel valakinek akit ismersze egy fórumról olyan téren amiben nem biztos hogy annyira jártas mint egy olyan oldal megalkotója aki a unixok történelmét írja le de ezt felfoghatju csekély angoltudásosnak is mert biztos vagyok abban hogy a első néhány mondathoz se tudtál mit mondani. Jobban hiszek valakinek aki a netre rakja fel ezeket az infókat mint valakinek aki csak mond mindent egy fórumon
    És ha itt valaki éghetne az te vagy ha visszább olvasnál néhány üzenetedben és a lopós kérdésre sem válaszotál mindössze azt mondtad h hagyjuk mert nem igaz ha nekem nem hisznek akkor te nem vagy hiteles.

És inkább ne takarózzál egy másik fórumossal hanem járjál utána meg mielőtt válaszolgatsz idézetekre menyjél vissza ált iskola 3. osztályába és tanulj meg értőolvasni jó?

És minek vigyorogsz nem vagy vicces inkább röhelyes de én erre nem lennék büszke a helyedbe

Már ne is haragudj takarózol egy másik fórumossal hogy ő biztos jobban tudja mint valaki aki keni vágja a unixok történelmét és csinál róla egy oldalt.
    Még mindig nem mondtál semmi okosat csak engem hülyézel állandóan szerinted az hogy rengetegsze leírod h nem értek hozzá egyáltalán azzal igazoltad az általam leírtak ellenkezőjét?
    Próbálj rendesen levezetni egy választ és ne idézgess mert az olyanná teszi az egészet mintha csak azt írtam volna és aztán próbálj keménykedni amikor már nem csak azzal jössz én vagyok hülye.
    Írok neked oldalakat te meg 2 mondatra válaszolsz belőle szerinted ez így hiteles?