• Equ
    te tényleg fogyatékos vagy...
    bár már kérdeztem korábban és arra se tudtál válaszolni, vajon hány százaléka klaszter a szervereknek... Elárulom, hogy 1% körüli. Ezzel egyrészt nyugodtan felszorozhatod a korábbi statisztikai TÉNYEKET, másrészt a szerver eladásokba minden egyes eladott node beleszámít. A klaszteres gépek kb. 90%-a 1-4 node-os. A 10.000+ nodes klaszterekből van 6 db a világon, szóval úgy egészében a szuperszámitógépek nodejai elhanyagolható számúak a több milliárd pc-hez...
    Ezzel az egymenéseddel csúnyán beégetted magadat, konkrét számokkal cáfoltam a légbőlkapott hülyeségeidet, ebben a témában is...

OSX-el szintén hülyét csináltál magadból, Garfield mondta már korábban a helyes dátumot, 2001 március 24. Te hajtogathatod a lázálmaidat amennyit akarod, a tényeken nem változtat. Az a gagyi 5 soros linked is rosszul tudja, lásd wikipedia.

"De ha ez se működne a google képekhez beírod h Mac OS 9 ez azoldal az elsők között lesz amennyiben nem véled igaznak az ott leírtakat ne nekem reklamálj hanem az oldalnak h hamisan informál."

LOL, az OSX az nem a macos 9, hanem a 10, te szerencsétlen. Van neked egyáltalán BÁRMIRŐL olyan fogalmad az informatikában ami nem tévedés?

Ha akarsz még valamelyik témában égni, akkor nyilatkozz csak bátran...

Ennyi szakmai égés után már azt se fogják neked elhinni, ha kérdezel, nemhogy ha állítani próbálsz valamit...